B A R N E B L U E S – 28. oktober 2018

barneblues

Oslo Bluesklubb inviterer igjen til barneblues! Ta med barn/barnebarn – dine egne eller andres!

Blues in a Cop har opptrådt for barn mange ganger både under barneblues og under Notodden Bluesfestival. De spiller fra kl. 15.30 – 17.00. Dørene åpnes kl 15.00.

Bluessanger er ofte små historier om helt hverdagslige ting. Blue betyr blå, og når man sier at man er blue på engelsk, betyr det at man er trist. Hvis du har en dårlig dag og vil at den skal bli bedre, kan du spille en blues, er det noen som sier. Men blues er ikke bare trist, sangene kan være både triste, glade, sinte, tullete, eller noe midt i mellom.

På konserten skal barna få være med å synge og holde rytmen. Hvis dere har lyst til å se ut som skikkelige bluesfans, kan dere ta på dere en gammel hatt eller sixpence og solbriller.

Etter første sett er det pause med gratis pølser og boller til barna! Brus og kaffe kjøpes i baren. Så er det mer musikk!

I løpet av dette settet får barna utdelt rytmeinstrumenter slik at de kan spille med når bandet spiller. Etterpå kan de ta med rytmeinstrumentene hjem.

Ta med barn/barnebarn og møt opp – dette er moro!

Arrangementet passer for barn fra ca 2–10 år. De aller yngste barna bør ha hørselsvern med seg.

Barnevogner kan settes i bakgården.

Vi gleder oss til å se dere!

Del i vei!

2 thoughts on “B A R N E B L U E S – 28. oktober 2018

  1. Hei ! Dette hørtes koselig ut! Hva koster det ? Jeg har tenkt å ta med meg mitt barnebarn og kansje en eller 2 venninner hennes. Jeg så dette nettopp nå , sitter på kafe og må bare spør et det på det nye stedet i Møllegata og når åpner dørene ? Vennlig hilsen Liv Oddveig. Ps må vi melde oss på?

    1. Hei! Dette er gratis! Ta med så mange du ønsker – dette er moro. Du trenger ikke melde deg på. Dørene åpnes kl 15.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.