BLUESKLUBBENS SOMMERFEST PÅ SOSIALEN


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Jun 9th, 2018 2:00 to 11:00 pm
sommerfest

Velkommen til sommerfest på Sosialen! I år får du både mat og musikk i samme billett. Stor sommerbuffet og ikke mindre enn tre band skal bidra med musikk på denne festen! Hvert band spiller i 90 minutter uten pause og vi tilbyr en variert sommerbuffet som serveres mellom kl 17.00 og 19.00. Det blir selvsagt også loddsalg med flotte premier!

BILLETTER: (mat & musikk) kr 300/350 (medlem i NBU/ikke medlem) på TicketCo – se også direktebestilling nederst på siden.
Setter stor pris på at du forhåndskjøper billett så det går fort og greit gjennom døra, og vi vet sånn cirka hvor mye mat vi skal bestille!

PROGRAM FOR FESTEN

MAT: variert sommerbuffet som serveres mellom kl 17.00 og 19.00.
Loddsalg og loddtrekning med flotte premier i samme tidsrom som matserveringen.

RONNY AAGREN & HIS BLUES GUMBO
Kl 15.30
Ronny Aagren er 46 år og bor i Rælingen, Norge. Ronny begynte sin musikkarriere tidlig på 80­-tallet, og har turnert i inn og utland i forskjellige band i 30 år. Han har turnert med band og artister som Larsens Last Chance, Billy C. Farlow, The Harmophones, Little Andrew, Solid Comfort og JT Lauritsen and The Buckshot Hunters.

Han er også med på flere plateutgivelser som bla. Solid Comfort ­ Live og Little Andrew ­ Loadstone, som ble nominert til årets beste bluesplate på Spellemannprisen 2010.

Inspirert av de tidlige Delta blues artistene som Robert Johnson, Blind Willie Johnson, samt BB King, Howlin’ Wolf, The Fabulous Thunderbirds, Ry Cooder og mange fler, har han med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitarspill. Han er først og fremst kjent for å være en fremragende slide­gitarist og regnes av mange i dag som en av landets fremste bluesgitarister.

Bandet ble satt sammen i Mars 2016 og hadde sin debutkonsert på Color Line Bluescruise i april 2016. Dette var starten på noe som skulle vise seg å bli en skikkelig kickstart for det nystartede bandet. 2017 viste seg å bli et suksess fylt år med mye konserter og en egen plateutgivelse “Close to You”. Ronny Aagren & His Blues Gumbo gjør stor suksess på landets blues scener og det ventes å se mye til de i både inn og utland i tiden som kommer. Ronny Aagren & His Blues Gumbo har kommet for å bli!

Bandet er, i likhet med matretten Gumbo, en sammensetning av elementer etter egen smak og gane. Med et hint av Mississippi Delta, New Orleans, Texas og Lillestrøm for å få den rette Gumbo smaken.

Ronny Aagren – vokal/gitarer
Alexander Andrè Johnsen – piano/orgel/vokal
Roar Paulsberg – bass/vokal
Ole­-Christian Rydland – trommer/vokal

ERIKA BAIER & THE BUSINESS (SE)
Kl 19.00
Erika Baier & The Business er en av de heteste nya aktørene på den svenske bluesscenen. Karismatiske Erika Baier med sin råe, uttrykksfulle bluesstemme og energiske sceneopptreden fronter et tungt og tett band med noen av landets mest kjente musikere i sjangeren. Bandets har som mål å tilby et live show med mye trøkk og energi. Låter av blant andre Nina Simone, Etta James, Koko Taylor, Shemekia Copeland, Deborah Coleman og så klart Buddy Guy får et røft og moderne lydbilde som både hardcore blues fans og mainstream publiken liker!

The blues is our business, and business is GOOD!

Erika Baier – sang
Ola Insulander – gitar
Arman Sikiric – munmspill
Patrik Norrman – bass
Michael Johansson – trommer

THE GREENS
Kl 21.30
Tribute til Peter Greens Fleetwood Mac.
På slutten av 60-tallet skjedde det en forandring i norsk populærmusikkhistorie. I et blomstrende miljø av coverband, dukket det opp noen få idealister som begynte å lage sine egne låter. To av de bandene som utmerket seg var Junipher Greene og Ruphus. Begge bandene har gått inn i historien som flaggskip innen 70-tallets progrock.

40 år senere går medlemmer fra de to bandene sammen for å hedre en av sine store inspirasjonskilder Fleetwood Mac. Et britisk band som utmerket seg ved å ivareta den amerikanske blues-tradisjonen på slutten av 60-tallet. Og med sin meget begavede gitarist, låtskriver og vokalist Peter Green ble de et av verdens mest populære bluesband. Peter Green ble dessverre offer for dopkulturen som gjennomsyret musikkbransjen på denne tiden, han opptrådte for siste gang med Fleetwood Mac 28. mai 1970, og vendte deretter ryggen til hele musikkbransjen.
The Greens har plukket ut ca. 25 perler fra Fleetwood Mac’s tidlige repertoar, og vil bruke sin erfaring til å fremføre disse på best mulig måte.

Freddy Dahl – gitar/vokal
Kjell B. Larsen – gitar/vokal
Øivind Vilbo – bass
Tore Wildhauer – trommer

Del i vei!