Dave Fields (US) + Earl Thomas (US) feat. Igor Prado & Just Groove (BRA)


Sosialen, Møllergata 13

Oct 19th, 2019 3:30 to 7:00 pm
coallage colorline band

Denne ettermiddag får du dobbel dose på samme billett! De spiller 90 minutter hver og vi holder da på til kl 19.00.

DAVE FIELDS (US)
Dave Fields begynner å bli et velkjent navn for oss i Oslo Bluesklubb. Han har spilt hos oss en rekke ganger.

Dave begynte å spille piano som 8-åring før han senere gjorde gitaren til hovedinstrument, men han trakterer også bass, dobro, pedal- og lapsteel, mandolin, trommer og orgel. Dave er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at hjertet ligger i bluesen.

Med komponisten, pianisten, dirigenten og produsenten Sammy Fields som far, vokste han opp på Manhattan omgitt av musikk. 15 år gammel var han med og spilte på farens konserter. Dave har studert fremføring, komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston. I tillegg til eget band er han også en ettertraktet studiomusiker.

Han driver også Fields Music Inc der han har studio og driver med komposisjon, arrangement og produksjon. Han lager og produserer også musikk til radio og TV.

Dave Fields – gitar og vokal
Jon Grimsby – trommer
Morten Nordskaug – bass

EARL THOMAS (US) FEAT. IGOR PRADO & JUST GROOVE (BRA)
Earl Thomas er en amerikansk blues-vokalist og låtskriver, og hans lidenskap for blues og musikkferdigheter har ikke gått ubemerket hen. Han har blant annet blitt nominert to ganger til å motta en Grammy Award og han har vunnet San Diego Music Award hele fire ganger. Earl Thomas har spilt på festivaler og turnert i USA og England, og nå kommer han endelig tilbake til Oslo Bluesklubb. Vi gleder oss!

Den brasilianske bluesmusikeren Igor Prado og hans band spiller en spennende miks av blues/West Coast Swing/Jump Rhythm & Blues. Igor Prado lærte seg allerede som 11-åring å spille gitar opp ned. Hans første soloalbum, «UpsideDown», byr på gjester som R.J Mischo, Steve Guyger, Ron Dziuba og J.J Jackson. Igor og bandet har opp gjennom årene turnert med flere internasjonale artister.

Igor do Prado Machado – vokal, gitar
Josias Isidoro Junior – piano
Jesiel de Oliveira Souza – bass
Israel Lucio – trommer

BILLETTER: 250/300 (medlem/ordinær billett) kjøpes på TicketCo eller i døra.

Del i vei!