Grasrotkonsert: Malvina Band


Sosialen, Møllergata 13

Feb 15th, 2020 3:30 to 6:00 pm
Malvina Band

Wenche Malvina Wisløff, med ulik besetning, har lang erfaring fra Oslos klubbscener og andre spillesteder i landet. Bandet spilte også på bluesfestivalen på Notodden i et av festivalens tidligere år.
Malvina Band spiller musikk med tydelige innslag av rock`n roll, soul og blues. Inspirasjonskilder er blant andre artister som Bonnie Raitt og Etta James. Hun blir i musikerkretser også kalt «Norges svar på Bonnie Raitt». Fra å være et tilnærmet rent bluesband, er musikken nå i større grad utvidet til å omfatte andre uttrykksformer, uten å miste røttene tuftet på blues, rock og soul.

I 2016 ga Wenche Malvina ut albumet A Little While. EP-en Watch My Style, ble utgitt våren 2019. Flere av låtene fra begge albumene er blitt presentert på P2s Bluesasylet og i andre radiokanaler.

Wenche Malvina spiller hovedsakelig eget stoff, med unntak av få coverlåter. Wenche Malvina er en særpreget vokalist/pianist med feeling og ekte nærhet til sjangeren. Hun har med seg erfarne musikere av høy klasse. Sammen gir de deg en meget god musikkopplevelse på nivå med noen av de beste i landet.

Malvina Band består av:
Wenche Malvina Wisløff – sang/piano
Svein Wisløff – gitar
Ole Marius Melhus – bass
Henrik Mosnes – orgel
Øystein Jevanord – trommer

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: kr 200/250 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)
Gir du grasrotandelen din til Oslo Bluesklubb kommer du gratis inn! Ta med bevis/kvittering på dette.

Del i vei!