J U L E B O R D – torsdag 5. desember 2019


Sosialen, Møllergata 13

Dec 5th, 2019 6:00 to 11:55 pm
julemotiv

JULEBORD 18.00–01.00
Årets julebord finner sted på Sosialen. Og i år skjer dette på en torsdag slik at vi kan hygge oss så lenge vi vil uten diskomusikk over høyttalerne! (På fredag/lørdag er det disko om kvelden på Sosialen).

På menyen har vi tradisjonell norsk julemat og i år har vi fått Powersection på scenen!

PRIS OG MENY
Prisen er kr 700,– per person (mat og musikk).
Frist for påmelding: 18. november.
Alle må forhåndskjøpe plass ved å betale til kto 1607 40 63970.
Merk innbetalingen med Julebord og hvilken tallerkenrett du ønsker.
Bindende påmelding.

Tallerkenrett 1: Ribbe med standard tilbehør
Tallerkenrett 2: Pinnekjøtt med standard tilbehør
Tallerkenrett 3: Kveite
Dessert er multekrem, kaffe er inkludert.

PROGRAM JULEBORD
Dørene åpner kl 18.00.
Maten serveres fra 19.00–20.30.
Bandet spiller fra ca 20.30–ca 22.30.
Bluesmusikk over anlegget etter dette.

BANDET: POWERSECTION

Powersection er et blues-rock band med base i Oslo og Hedmark. Her får du et band som er viden kjent både for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv. Som Powersection har de holdt på i mer enn 20 år, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for å ikke si ut av instrumentene. Derfor var det ikke en dag for tidlig at det kom et album høsten 2017. «Mr.Bartender» er utgitt pa RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsentene Slavcho Robertov Slaveykov og Hermann Hassel. 

I etterkant av albumet fulgte en jubileumsturné, der flere nye bluesklubber ble besøkt, det var godord overalt og nye blå-vennskap ble skapt. Så tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt å forlate manesjen før siste lys er slukka. Nei, de kjører på som aldri før, snekrer nytt materiale og dukker plutselig opp på en scene nær deg. Du advares dog om at en konsert med Powersection kan være sterkt avhengighetsskapende! 

Eller som plateanmelderen i «Bluesnews» så treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til å gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til å gjøre deg i godt humør med sitt håndverk!»

Bandet består av:
Trond Graff, keyboard
Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal
Stein Ruud, trommer
Jan Willy Nomerstad, bass, vokal
Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal
Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe 

Del i vei!