Mr. Martin & His Big Horns


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Oct 6th, 2018 3:30 to 6:00 pm
mr.martin

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Skallagrimson, Lady Rosemary, Josie med flere.

Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist. Han kom mer frem på scenen for eksempel i sammenheng med Dr. Blå, Kråkeby, Morsa Blueslag, Moss Blues Trio og Supersession.

Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og bandet har bak seg flere konserter i Moss og Oslområdet. Tilbakemeldingene er knallgode og det er tydelig at de beveger folk med denne type musikk.

Mr. Martin & His Big Horns spiller låter av professor Longhair og er preget av pianobasert blues fra New Orleans. Det er plukket låter fra 30-tallet med Roy Milton, Professor Longhair, T-Bone Walker, Freddie King, BB-King, Albert King, Guitar Slim, Ray Charles mv – stort sett det beste av de beste bluesartistene. De har med fire solister: piano, gitar, trombone og trompet og det betyr gode improvisjoner sammen med godt arrangerte låter. Bandet er opptatt av et åpent lydbilde med plass og rom for improvisasjoner.

De har jobbet med eget låtmateriale i 2017 og bandet ga ut sin debut CD: «No time to slow down» i oktober 2017 med release konserter både i Moss og Skedsmo Bluesklubb. Utgivelsen har 10 egenkomponerte låter signert Pål Wennersten og Stig Martinsen hvor innspillingen ble foretatt «live» i Crow studio Moss under 2 hektiske mai kvelder. Dette har gjort at man virkelig får følelsen av å være i et konsertlokale med råskap og ikke alt for polert produksjon. Sjangeren er bluesinspirert med en masse trøkk og spilleglede. Til å bistå i produksjonen med miksing og mastering har man fått hjelp av selveste Søren Bøjgaard fra Danmark. Dette er en anerkjent musiker og produsent med mange innspillinger og produksjoner bak seg.

Og som tittelsporet på CDen tilsier; » No time to slow down » er bandet aktivt i gang med låtmateriale til CD nr. 2 og vil arbeide med dette i hele 2018.

Bandet består av:

Stig Martinsen, gitar og sang
Yngvar Pettersen, piano og orgel
Arne Brunvoll, bass og sang
Geir Pettersen, trommer

Østfolds tøffeste og tighteste blåsegruppe:
Jon Petter Gonzalez Lindberg, trompet
Frode Engan, sax (baryton og tenor)
Andreas Stene Pettersen, trombone

https://www.facebook.com/groups/713443295356719/about/

Billetter: 200/250 (medlem i en av bluesklubbene/ordinær billett)
Kjøp direkte fra TicketCo nedenfor eller på TicketCO

Del i vei!