Mr. Martin & His Big Horns


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Oct 6th, 2018 3:30 to 6:00 pm
Mr.Martin & His Big Horns

Mr. Martin & His Big Horns fikk knallgode tilbakemeldinger og anmeldelser på sin siste CD. Dette ble vi inspirert av og Mr. Martin & His Big Horns har nå jobbet inn flere nye egne låter som vil bli presentert på konserten i regi av Moss Bluesklubb den 1. september. Vi sikter mot produksjon av ny CD i 2019. Vi jobber inn ny bassist Terje Andersen og ny trompetist Espen Christoffersen. Begge kommer fra Fredrikstad

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Skallagrimson, Lady Rosemary, Josie m.fl.

Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist. Han kom mer frem på scenen f eks i sammenheng med Dr. Blå , Kråkeby, Morsa Blueslag, Moss Blues Trio og Supersession.

Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og bandet har bak seg flere konserter i Moss og Oslområdet. Tilbakemeldingene er knallgode og det er tydelig at vi beveger folk med denne type musikk.

Mr. Martin & His Big Horns spiller låter av professor Longhair og er preget av pianobasert blues fra New Orleans. Det er plukket låter fra 30 tallet med Roy Milton, Professor Longhair, T – Bone Walker, Freddie King , BB – King, Albert King , Guitar Slim, Ray Charles, mv – stort sett det beste av de beste bluesartistene. Vi har med fire solister : piano, gitar, trombone og trompet og det betyr gode improvisjoner sammen med godt arrangerte låter.

Bandet er opptatt av et åpent lydbilde med plass og rom for improvisasjoner.

Vi har jobbet med eget låtmateriale i 2017 og bandet ga ut sin debut CD : «No time to slow down» i oktober 2017 med release konserter både i Moss og Skedsmo Bluesklubb. Vi har fått god respons på våre egenkomponerte låter. Produsent og sluttmiks er av Søren Bøjgaard ( Torbjørn Risaker & His Black Tornados ) Låtene vil bli presentert på de stedene vi spiller i 2018
Og som tittelsporet på vår siste CD » No time to slow down » er bandet aktivt i gang med låtmateriale til CD nr. 2 og vil arbeide med dette i hele 2018. Kanskje en ny CD i 2019 ? Målet er å presentere kun eget komponert materalet.

Bandet består av:
Stig Martinsen, gitar og sang
Yngvar Pettersen, piano og orgel
Terje Andersen, bass og sang
Geir Pettersen, trommer

Østfolds tøffeste og tighteste blåsegruppe:
Jon Petter Gonzalez Lindberg, trompet
Frode Engan, sax ( baryton og tenor )
Andreas Stene Pettersen, trombone

https://www.facebook.com/groups/713443295356719/about/

Billetter: 200/250 (medlem i en av bluesklubbene/ordinær billett)
Kjøp direkte fra TicketCo nedenfor eller på TicketCO

Del i vei!