Oslo Rory Nights 2019 (program fredag)


Herr Nilsen, C. J. Hambros plass 5, 0164 Oslo

Feb 1st, 2019 8:30 to 11:55 pm
Rory Gallagher

Et samarbeid mellom de to bluesklubbene i Oslo, på to forskjellige scener over to dager!
Oslo Rory Nights, den årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. I år samarbeider de med Oslo Bluesklubb som tar ansvar for lørdagen på Sosialen. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på TicketCo

Forhåndskjøp billett på TicketCo

2-DAGERS PASS (fredag/lørdag):
kr 400 medlemmer NBU/kr 500 ordinær pris
BILLETT KUN FREDAG på Herr Nilsen:
kr 250 medlemmer NBU/kt 300 ordinær pris
BILLETT KUN LØRDAG på Sosialen:
kr 250 medlemmer NBU/kr 300 ordinær pris

Link til lørdags-eventet

Program fredag 1. februar

Kl 20:30 RAM (N)
Kl 22:00 Ryan Tompion, acoustic (IRE)
Kl 22:30 Against The Grain (SCO)

RAM er et primalt bluesrockband fra kysten av nordvestlandet. Bandet har holdt det gående siden 2003, hele tiden med Arild Oshaug som frontfigur. Allsidigheten er stor, og bandet beveger seg i et variert blueslandskap. Improvisasjon, sjel og groove er stikkord når dette energiske bandet står på scena. RAM er innspirert av hovedsakelig anglikansk bluesrock fra 60/70 tallet, og spesielt Rory Gallagher, men også Dr Feelgood, Robin Trower, Savoy Brown er klare referanser.

RYAN TOMPION spiller akustisk blues og folk. Gitaristen som de fleste kjenner som Paddy, har satt sammen sine mellomnavn til et nytt alter ego. Hans kjærlighet til blues startet da han så Alvin Lee og Ten Years After på en Woodstock-video og begynte en musikalsk reise tilbake i tid for å finne ut hvor bluesen kommer fra. Denne reisen førte ham også til Rory Gallagher, som introduserte ham for Leadbelly, Blind Boy Fuller og mange flere. Det akustiske materialet til Rory Gallagher utgjør en stor del av Ryan Tompion’s repertoar.

I tillegg har vi gamle kjenninger som skotske AGAINST THE GRAIN. De spiller her for 5. gang, og det er ingen tilfeldighet, de ruver i Rory-landskapet. Ledet av Doug Carroll som også har vært her som soloartist, og med Fraser Graham & Andy McMillan kan vi love skikkelig Rorystemning. Bandet spiller på det som er av Roryfestivaler og de vil sikre en perfekt avrunding av fredagskvelden.

https://www.facebook.com/ramnorge/
https://www.facebook.com/pg/Against-The-Grain-158928984204448/about/?ref=page_internal

 

ØBK        obk-logo

Del i vei!