Oslo Rory Nights 2019 (program lørdag)


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Feb 2nd, 2019 3:30 to 9:30 pm
Laundromat

Et samarbeid mellom de to bluesklubbene i Oslo, på to forskjellige scener over to dager!

Billetter kjøpes i døra eller på TicketCo

Forhåndskjøp billett på TicketCo

2-DAGERS PASS (fredag/lørdag):
kr 400 medlemmer NBU/kr 500 ordinær pris
BILLETT KUN FREDAG på Herr Nilsen:
kr 250 medlemmer NBU/kr 300 ordinær pris
BILLETT KUN LØRDAG på Sosialen:
kr 250 medlemmer NBU/kr 300 ordinær pris

Program fredag på Herr Nilsen

Program lørdag 2. februar på Sosialen

Kl 15.30 Laundromat (NL)
Kl 19.00 Three Bastards Bluesband (N)

LAUNDROMAT (NL)

Laundromat, det nederlandske Rory Gallagher tribute-bandet, har de siste tolv årene reist rundt og holdt musikken og minnene til den store irske bluesmannen i live.

De har ofte hatt opptreden under Ballyshannon International Tribute Festival, The British Rory Gallagher Tribute og The Annual Dutch tribute i Wijk aan Zee. I tillegg har de hatt gleden av å opptre med tidligere Rory Gallagher bandmedlem; Ted McKenna ble med på trommer i 2007 og Mark Feltham på munnspill i 2012. Omfattende turer i Irland og i hjemlandet Nederland har bidratt til å bygge opp en stor flokk lojale tilhengere som setter pris på deres svært omfattende spilleliste og sensitive følelse for det beste av Rory’s musikk. Laundromat dekker hele spekteret fra hardtslående blues, til eksplosiv rock og videre til følelsestunge ballader og akustiske nummer. Som en godbit for de virkelige kjennerne av Rory’s musikk så dekker de også områder som sjelden blir gjort av andre tribute band. Her kan nevnes «Slumming Angel» fra hans siste album, Fresh Evidence, eller den milde og hjerteskjærendeor «Easy come and easy go» fra Jinx, Edged in blue, I’m not awake yet og mange, mange flere.

Danny Vlaspoel – gitar
Joeke Wouda – bass
Joey Spijker – trommer
Fred Koridon – vokal

This is a Rory Gallagher Tribute band with a real difference – don’t miss them!

https://www.facebook.com/Laundromat.rorytributeband/

THREE BASTARDS BLUESBAND

Dette er et høyoktant bluesrock-band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk-, rock-, blues- og rockabilly-scenen i Norge i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, AC/DC, Rory Gallagher og George Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.

Three Bastards Bluesband er de ultimate «road dogs», ingen steder er for små eller for store til å bli satt på det ultimate Bluestoget. Blues til folket! Three Bastards BluesBand gir alltid 100% uansett.

Høsten 2017 ga de ut EP-en «Outlaw Blues» som ble kåret av Deichmanske Biblioteks musikkblogg til en av årets utgivelser. Asle Tangen skrev:

«Three Bastards Bluesband – Outlaw Blues. Ikke ofte jeg tar med et bluesband på lista over årets utgivelser, men i år er et unntak. Oslobandet Three Bastards Bluesband leverer en EP som varierer i landskapet mellom blues, punk og boogie rock. Et band som kan kle en rockescene så vel som en bluesscene. «Outlaw Blues» er røff, organisk blues’n roll».

Stian Høgestøl – gitar og vokal
Jarl Von Anshus – bass og vokal
Espen Østhaug –trommer

Tidal: https://tidal.com/artist/9262249
Soundcloud: https://soundcloud.com/threebastardsbluesband
Live fra Musikkfest Oslo Roots Rock`n`roll scena 2018
Live fra Musikkfest Oslo Bluesscenen 2017
Live fra Herr Nilsen 2018

Three Bastards Bluesband

 

 

ØBK             obk-logo

Del i vei!