Utsatt: Oslobluesen 25 år – stor jubileumsfest i mars 2020


Røverstaden, Munkedamsveien 15, 0250 Oslo

Mar 21st, 2020 5:00 to 11:55 pm
25-års jubileum

De som har kjøpt billett får en e-post fra Røverstaden om hva de må gjøre for å få den refundert.

Oslo Bluesklubb og Østkanten Bluesklubb samles til jubileumsfest!

Opp gjennom årene er det arrangert et enormt antall konserter, på alt fra Muddy Waters, Herr Nilsen, Buckleys til Sosialen og mange andre samarbeidslokasjoner. Nå skal det feires 25 år x to arrangører, og de skal feires med konserter, gamle skrøner, god mat og drikke samt mye mer. Vi gleder oss til å se igjen alle de flotte menneskene vi har grått, ledd og opplevd de store konsert-øyeblikkene sammen med i hele 25 år. Sees på Røverstaden 21. mars 2020!

PROGRAM FOR FESTEN
Festen begynner kl 17.00 og vi åpner dørene kl 16.00. Konsertene, en velkomsdrink og mat er inkludert i prisen. Vi serverer musikk i to etasjer med Reidar Larsen, Anita Schärer Band, Knut Reiersrud, Back Porch Republic med Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm, og Blue Aspic avslutter festen. Det hele sys sammen av konferansier Øyvind Rønning.

Billett kr 590,–

KNUT REIERSRUD – hedersgjest
En bluesgitarist og komponist, kjent fra en rekke samarbeid i ulike musikksjangre, en lang rekke plateutgivelser under eget navn, og bidrag til rundt tre hundre innspillinger. Han er også en profilert konsertartist. Reiersrud har vært utøvende musiker siden begynnelsen av 1970-tallet og har komponert en rekke verk. Han har vunnet tre Spellemannspriser, og har vært nominert elleve ganger.

BACK PORCH REPUBLIC
Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm har, ved flere anledninger, spilt seg fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphis. De har blitt tatt i mot som helter av både innbyggere og lokale musikere, og har opptrådt på blant annet B.B. King’s Club Ebony, Blue Biscuit Blues Festival, Hal & Mal’s og Morgan Freeman’s Ground Zero Blues Club, for å nevne noen.

REIDAR LARSEN
Reidar Larsen ble født i Oslo i 1955, flyttet til Stavanger 5 år gammel og har bodd der siden. Som sønn av en pianobygger/-tekniker/-stemmer var det vel nærmest naturlig å ta pianotimer fra ca. 7 års alderen. Dette la fundamentet for å bli med på banddannelse på ungdomsskolen omkring 1968, og første «offisielle» spillejobb i Stavanger 17. mai 1970. På denne tiden ble også en særlig interesse for bluestradisjonen vekket, først gjennom engelske bluesbaserte band, og etterhvert gjennom anskaffelsen av «svarte amerikanske» plateutgivelser. Deretter fulgte diverse band innen både pop, rock og dansemusikk, og perioder som både halv- og helprofesjonell musiker. For eksempel ble året 1974 preget av første plateinnspilling med pop- og dansebandet Staccato, samt medvirkning til oppstarten av Stavangerensemblet.

ANITA SCHÄRER
Anita Schärer (40) har nå funnet mot nok til å spille inn og utgi egne låter. 7. juni 2019 kom første låt fra albumet. En behagelig rytmisk popballade i det bittersøte landskapet som handler om kjærlighet. Anita har en egenartet sart og varm måte å formidle sin egen musikk på, med låter og tekster i singer-songwriter tradisjonen. The Dreamer er første singel ut fra albumet som kommer vinter/vår 2020.

BLUE ASPIC
Blue Aspic er et «fyrrig» og «hardtslående» bluesband fra Fosenhalvøya i Trøndelag og består av syv medlemmer. Bandet, med en heftig blåserekke, spiller svingende og ekstremt dansbar blues.

Link til fredagens arrangement på Herr Nilsen; med Joakim Tinderholt & His Band, Amund Maarud og Stian Carstensen.

Del i vei!