Tiger City Jukes


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Nov 24th, 2018 3:30 to 5:30 pm

(De som har kjøpt billett til julebordet har fri inngang her.)

Tiger City Jukes har vært i aktivitet siden 1995, har turnert aktivt på bluesklubber og festivaler over hele Skandinavia, og har flere kritikerroste plateinnspillinger på samvittigheten. Musikkstilen er i de senere år vridd over fra tidligere års shuffle- og swingbasert blues mot et mer sumpete rockeuttrykk i dag. Plata Moonlight Crying (2012), er et eksempel på dette, med musikk litt på siden av den ordinære bluessjangeren.

Den 1.september 2018 gjorde bandet en liveinnspilling i Artilleriverkstedet i Horten, der hele showet også ble filmet. Bandet ble utvidet med mannskaper fra Moonlight Crying innspillingen, og på det meste var det ni musikere i sving på scenen. Musikken var satt sammen for å fortelle en historie rundt en livsreise igjennom mørke og fortvilelse, på jakt etter kjærlighet og lys, der også svik og bedrag lurer i kulissene.

Mye av denne høsten vil sikkert gå med til klipping og redigering av dette materialet, men forhåpentligvis vil det foreligge smakebiter allerede før jul. All musikken ligger tilgjengelig for strømming på nett, og linker til spillelister ligger tilgjengelig på deres hjemmeside.

Bandet turnerer nå som en kvartett med Knut Eide og Harald Stokke i front, og med Atle Rakvåg og Espen Moen på henholdsvis bass og trommer.

www.facebook.co/tigercityjukes
www.tigercityjukes.com
https://youtu.be/mAbPhwrnbl4

Billett: 200/250 (medlem i en bluesklubb/ordinær billett) kjøpes på TicketCo

Del i vei!