The Navéblues – The Jelly Roll Men


Sosialen, Møllergata 13

Jan 18th, 2020 3:30 to 6:00 pm
Tha Navéblues

The Navéblues starter kl 15:30 og spiller i 90 minutter.
Halv time pause.
The Jelly Roll Men starter kl 17:30 og spiller i 60 minutter.

THE NAVÉBLUES
– It’s not the blues you knew. It’s the blues you will come to know.

Bergensband som ikke er redd for å gå nye veier og har høstet begeistring for sitt unike uttrykk både på scenen og det rent musikalske. Munnspillet er et fremtredende element som skaper den unike sounden og stemningen i de egenproduserte låtene som alle forteller en unik og ofte kompleks historie. Vokalist og frontfigur Navé, er en engasjert tekstforfatter som lar seg inspirere av alt fra klimasaken, vitenskap og romfartshistorie, politikk, relasjoner og vanskelig kjærlighet.

Musikken blir til gjennom et kontinuerlig, dynamisk og kreativt samarbeid hvor alle bidrar med ideer og sine musikalske kvaliteter. Martin med sine frekke gitarsoloer, Lars…en trollmann på trommer og Kristoffer på bass…«in charge of the groove». Bandet definerer sjangeren som indie-rock-blues.

En videreutvikling mot et mer moderne uttrykk, med hensikt å gjøre blues-rock-sjangeren tilgjengelig for et yngre publikum og her treffer de bredt med sitt differensierte låtmateriale. Bandet har et levende scene-utrykk med mye lidenskap og energi. De kommuniserer med publikum og opplever en stadig voksende fan-skare hjemme og ute. Om du liker rock, indie eller blues…ingen går likegyldig fra en konsert med THE NAVÉBLUES. Album med 7 nye låter er rett rundt hjørnet.

THE NAVÉBLUES har mye på gang akkurat nå og vant nylig Union Blues Cup ifbm Notodden Blues Festival, som tar bandet på en omfattende Norgesturne, i tillegg til festivaler i Europa og USA i løpet av 2020.

Martin L. Hansen – gitar
Lars H.H. Rosvoll – trommer
Navé Pundik – harmonika, vokal
Kristoffer S. Refvik – bass

https://www.facebook.com/pg/TheNaveBlues/videos/

THE JELLY ROLL MEN
For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil.

Bandet spilte inn sitt nye album «Jelly Roll Shuffle» med den prisvinnende produsenten Little Victor og The Jelly Roll Men og ble signert på Rhythm Bomb Records! Albumet kan bestilles på rhythmbomb.com. De har jobbet med både norske og internasjonale musikere på scenen, og The Jelly Roll Men får stor oppmerksomhet i disse dager.

Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

Kent Erik «9Fingers» Thorvaldsen – vokal og munnspill
Kai «The Russian» Evenstuen – trommer
Thomas «Pee Wee Grim» Thorvaldsen – gitar og vokal
Ole Martin Røsten – ståbass
Øyvind «Hollandale Slim» Stølefjell – piano og vokal

(Foto: Heidi Fagerlid)

Billetter: 200/250 (medlem i NBU/ordinær pris) kjøpes på TicketCo eller i døra.

Del i vei!