Victor Wainwright & The Train (US)


Sosialen, Møllergata 13

Oct 26th, 2019 3:30 to 6:00 pm
Victor Wainwright & The Train

Victor Wainwright har hele seks ganger vunnet Blues Music Award, inkludert som årets band, og har også vunnet den prestisjefylte BB King Entertainer of the Year. Victor Wainwright & The Train er også nominert til Grammy i 2019.

Den amerikanske sangeren og pianisten Victor Wainwright (f. 1981) kommer opprinnelig fra Savannah i Georgia, men er nå bosatt i Memphis. Publikumsfavoritten er den fødte sceneartisten med en flott stemme, masse utstråling og solide låtskriverevner. Drevet av en høyoktan boogie-pianostil og sjelfull sang, skaper han sin egen blanding av “powerhouse”-blues, Memphis soul og rootsrock.

Victor Wainwright vokste opp omgitt av musikk. Både faren og bestefaren var bluesutøvere – de ble hans tidligste mentorer, i tillegg til familievennen Pinetop Perkins. En umettelig interesse og nysgjerrighet for å utforske musikk, samt en ekte lidenskap for å underholde og skape rootsmusikk, har brakt han verden rundt.

Vi fikk oppleve Victors talent for første gangen da han besøkte klubben høsten 2010 sammen med Reba Russell Band. I 2014 var han innom Norge igjen som en del av “supergruppen” Southern Hospitality. I 2016 fikk vi gleden av å ha han tilbake på scenen sammen med sitt eget band, The WildRoots. Nå kommer han sammen med sitt nye band The Train.

Victor Wainwright, piano/vokal
Pat Harrington, gitar/vokal
Terrance Grayson, bass/vokal
Billy Dean trommer/vokal

Official Train album video – https://www.youtube.com/watch?v=NbbfZTMVgFw

http://victorwainwright.com/

https://oslobluesklubb.ticketco.events/no/nb/e/victor_wainwright__the_train_us

BILLETTER:  250/300 (medlem/ordinær pris) kjøpes på TicketCo  eller i døra.

Del i vei!