Ut på tur med Oslo Bluesklubb

Havnepromenaden Oslo

Opplev Oslos urbane svar på tur i marka!

En tur langs Oslos havnepromenade byr på både sightseeing, historie, kunst, arkitektur og opplevelser. Er du ny i klubben? Bli med, da vel! Her møter du mange hyggelige bluesfolk.

Havnepromenaden i Oslo er ni kilometer lang med uavbrutt gang- og sykkelvei. Den binder byen sammen fra øst til vest, fra Sydhavna ved Sørenga til Frognerkilen ved Bygdøy. Vi startet i vest og jobber oss østover til Sørenga. Og vi stopper underveis der det passer og finner et par egnede steder for påfyll av væske.

Lurt å vite

TID: Søndag 29. april

OPPMØTE: Busstoppet Karenslyst allé. Buss 30 Bygdøy fra Jernbanetorget plattform A,  ca kl 12:41 (den går hvert 10. minutt og du kan ta en tidligere avgang om du vil). Vi prøver en fellesstart kl 13:00 og har beregnet god tid frem til målet som er Sørenga!

MIDDAG i enden av ruta: Vi møtes til middag på Sørenga kl 19:00 for de som vil – viktig at du melder deg på denne ved å følge denne linken  –  du «kjøper» en billett (gratis) som er din reservasjon. Skal du ordne for flere – «kjøp» en til hver! Middagen betaler du for selv. Mer om restauranten Mirabel hvor vi skal spise.

TA MED: Husk å ta med egnet drikke til gåturen og litt snack, kanskje? Trenger du en sekk? Kjøp her eller gjør det under en av konsertene våre på Sosialen. Anbefaler også en cozy til å putte drikken i. Vi kan godt ta med varene til startpunktet for deg om du forhåndsbetaler og gir oss beskjed via bestillingen!

Oransje fyrtårn viser vei

Langs hele strekningen er det satt opp store oransje «fyrtårn» som er synlige på langt hold og viser vei gjennom løypa. Hvert tårn er utsmykket med kunst som viser tegneserie-karakterene Krüger og Krogh på oppdrag i promenadeområdet. Ved tårnene finner du også tavler med historiske fakta og informasjon om hva området rundt har å by på. Mer om havnepromenaden: https://www.visitoslo.com/no/artikler/havnepromenaden/

 

Havnepromenaden oversiktskart

 

Del i vei!

One thought on “Ut på tur med Oslo Bluesklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.