Siste nytt fra OBK

Konserter

I en overgang nå vil det bli konserter både på Kjøkken og Bar, og på Youngs Nede. Se i teksten for konserten du ønsker å komme på.

Link til alle konsertene

Ut på tur igjen!

Endelig kan vi komme oss ut på tur igjen. Og nå ønsker vi at du deler din tursti med oss! Send oss dette på e-post til info@osloblues.com eller på Facebook/Messenger til Oslo Bluesklubb.

Hvorfor heter det Isdammen og finner vi den bortgjemte hula til mestertyven Ole Høiland? Vi går på skogsstier i variert terreng. Turen tar ca tre timer, så det kan være lurt å ta med niste.

Møt opp på Tonsenhagen torg 24. oktober kl. 13:00, så tar vi turen sammen. Buss 31 og 33.
Kartlink

Aud Reiersdal er turleder.

Oslo Bluesklubb flytter igjen

Kjære bluesvenner!
Etter nesten fem måneder med konserter på Kjøkken og Bar, fant vi ut at dette ikke fungerte som vi hadde håpet. Kun 80 personer kan se scenen direkte og i tillegg ble konsertene flyttet til torsdager. Mange trivdes heller ikke blant alle tv-skjermene. Vi tapte også flere tusen kroner per konsert og det hadde ikke gått særlig lenge. Vi måtte se oss om etter et nytt lokale.

Vi har nå fått avtale med YOUNGS på Youngstorget 3 (inngang Pløens gate), et lite steinkast ned bakken fra Kjøkken og Bar. Her er det et nesten nytt kjellerlokale kalt Youngs Nede. De har en stor scene, masse sitteplasser og et fantastisk lydanlegg, i tillegg til bar og matservering. Vi tar med oss vår lydmann Tom Taucher på flyttelasset og så starter vi opp fra torsdag 2. desember kl 19.00 med Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

Noen konserter er allerede booket for torsdager og med konsertstart kl 19.00; vi får ikke flyttet på disse, men det er lørdag ettermiddag fra kl 16.00–19.00 som blir vår faste konserttid.

Allerede lørdag 16. oktober kl. 19.00 kan du bli med ned i kjelleren til Youngs Nede: vi har satt opp et bluesrock-americana band ved navn Nerli There. Dette vil garantert gi oss en fantastisk musikalsk opplevelse! De minner faktisk veldig mye om selveste Respatexans, for dere som husker dem fra mandagskonsertene på bluesbaren Muddy Waters sine glansdager.

Vi ønsker alle medlemmer og andre interesserte velkommen til nytt konsertsted for Oslo Bluesklubb! Ta med venner og sjekk ut dette allerede lørdag 16. oktober.

Blå hilsen
Styret i Oslo Bluesklubb

Del i vei!