Jubileumsfest 25.–26. september 2020

Festen er flyttet til september – vi krysser fingre for at vi kan gjennomføre feiringen!

Programmet blir som tidligere planlagt, minus Reidar Larsen som allerede var opptatt på denne datoen. Billetter blir lagt ut så snart vi vet mer om koronasituasjonen.

Både Oslo Bluesklubb og Østkanten Bluesklubb feirer i år 25 år! Vi slår oss sammen og inviterer til en to-dagers feiring!

Fredag på Herr Nilsen

Jubileet starter på Herr Nilsen fredag 20.mars 2020. Konsertstart kl. 21.00.

Amund Maarud med Stian Carstensen starter showet og etterpå kommer Joakim Tinderholt & His Band.

Lørdag på Røverstaden

Festen fortsetter på Røverstaden på lørdag kl 17.00. Vi åpner dørene kl 16.00. Alle konsertene, en velkomsdrink og mat er inkludert i prisen. Det er bar i begge etasjer og en garderobe.

Vi serverer musikk i to etasjer og vi starter i hovedetasjen med velkomstdrink og musikk av Anita Schärer Band. Festen fortsetter så i Klubben med mat og musikk av hedersgjest Knut Reiersrud, Back Porch Republic med Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm, og Blue Aspic som avrunder festen. Ikke bli overrasket om det dukker opp flere gjesteartister. Det hele sys sammen av konferansier Øyvind Rønning.

Billett kr 590,–

JOAKIM TINDERHOLT & HIS BAND
Joakim Tinderholt gjør det sylskarpt om dagen. Han ble nominert til Spellemann for albumet «Hold On» og han representerte Norge i European Blues Challenge på Hell for 1,5 år siden. Joakim Tinderholt har fått stadig større jobber på festivalene rundt omkring i Europa de siste åra. Vi snakker om old school R’n’B og blues med den klassiske røffe snerten. Der kilden er de tidlige innspillingene med for eksempel Junior Wells eller Freddie King, pisket opp med den rock’n roll-twangen som fikk Jerry Lee Lewis til å feie over tangentene.

AMUND MAARUD OG STIAN CARSTENSEN
De som var i Royal Albert Hall vil kjenne igjen repertoaret. Her er det bare å glede seg.

KNUT REIERSRUD – hedersgjest
En bluesgitarist og komponist, kjent fra en rekke samarbeid i ulike musikksjangre, en lang rekke plateutgivelser under eget navn, og bidrag til rundt tre hundre innspillinger. Han er også en profilert konsertartist. Reiersrud har vært utøvende musiker siden begynnelsen av 1970-tallet og har komponert en rekke verk. Han har vunnet tre Spellemannspriser, og har vært nominert elleve ganger.

BACK PORCH REPUBLIC
Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm har, ved flere anledninger, spilt seg fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphis. De har blitt tatt i mot som helter av både innbyggere og lokale musikere, og har opptrådt på blant annet B.B. King’s Club Ebony, Blue Biscuit Blues Festival, Hal & Mal’s og Morgan Freeman’s Ground Zero Blues Club, for å nevne noen.

ANITA SCHÄRER
Anita Schärer (40) har nå funnet mot nok til å spille inn og utgi egne låter. 7. juni 2019 kom første låt fra albumet. En behagelig rytmisk popballade i det bittersøte landskapet som handler om kjærlighet. Anita har en egenartet sart og varm måte å formidle sin egen musikk på, med låter og tekster i singer-songwriter tradisjonen. The Dreamer er første singel ut fra albumet som kommer vinter/vår 2020.

BLUE ASPIC
Blue Aspic er et «fyrrig» og «hardtslående» bluesband fra Fosenhalvøya i Trøndelag og består av syv medlemmer. Bandet, med en heftig blåserekke, spiller svingende og ekstremt dansbar blues.

Del i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.