Årsmelding for Oslo Bluesklubb 2017

Styret:

Leder: Rolf Johannessen
Kasserer: Rolf Johannessen

Styremedlemmer:
Odd Dahl
Ellen Marianne Pettersen
Marit Five
Kristin Nygård
Morten Hermansen
Marianne Hoffmann
Jan Lundby

Varamedlemmer:
Eva Baisgård
Gøran Stensrud

Det er avholdt syv styremøter og styremedlemmene har også brukt gode deler av forsommeren på jakt etter nytt lokale som kunne huse klubben. Vi var innom flere mulige steder og i slutten av mai begynte det å bli klart at Sosialen var best egnet. Oppstart i midten av september med Blue Aspik og 221 betalende ga en god følelse av at vi hadde gjort noe rett.

Antall betalende medlemmer pr. 31.12.2017 var 780, en liten økning fra året før. Vi fikk over 50 nye medlemmer fra september til nyttår.

Økonomisk har 2017 vært et godt år for klubben, og vi følte oss trygge på å investere i egen backline og monitorer og annet som trengs på en scene. PA og multikabel var allerede på plass.

Loddsalg og bidrag fra Grasrotandelen fra Norsk Tipping hjelper godt til på inntektssiden.

I 2017 arrangerte vi 48 konserter i tillegg til barneblues og julebord. Sommerfesten ble arrangert sammen med Østkanten i Kværnerdalen for 5. og siste gang. Vi samarbeidet også under Musikkfest Oslo i juni og hadde uttak til NBU-cup under Notodden Bluesfestival.

Huset ”vårt” på Notodden fyltes opp med rundt 50 glade bluesere. Vi feiret 20 år på Huset med jubileums-t-skjorter og lapskaus. Tiger City Jukes spilte på trappa. Sammen med Østkanten Bluesklubb var vi teknisk arrangør på jubileumsfesten til NBU og Bluesnews i november på Rockefeller. Vi merker fortsatt konkurransen fra andre aktører på lørdagene som har ettermiddagsblues.

Julebordet var i år tilbake på Hovedøya og Eric Slim Zahl stod for det musikalske.

Det sendes ut nyhetsbrev et par ganger i måneden til de som har meldt sin interesse for dette. Nye websider er under bygging og lanseres i mars 2018.

Vi vil takke folka på Sosialen for at vi får lov til å regjere der på lørdag ettermiddag. En særlig takk også til Elisabeth Weisser-Svendsen som fører regnskapet for Oslo Bluesklubb. Til sist vil vi også takke alle de som er til stede og bidrar til det unike miljøet vi har i Oslo Bluesklubb, enten de er medlemmer eller ikke!

Oslo, 2017
Styret

Del i vei!