BARNEBLUES – 17. mars 2019

barn musikk

Søndag 17. mars kl 15.00-17.00 på Sosialen i Møllergata 13.
Dørene åpner kl 14.30 – gratis inngang.

Oslo Bluesklubb inviterer igjen til barneblues! Ta med barn/barnebarn – dine egne eller andres!

Det vil bli barnesanger i bluestoner fremført av politibandet Blues in a Cop i ekte politiuniformer. Blues in a Cop har opptrådt for barn mange ganger både under barneblues og under Notodden Bluesfestival.

Det spilles to sett på 45 minutter. I pausen blir det pølser og boller til barna, og utdeling av instrumenter som barna kan bruke i 2.sett for å hjelpe bandet med å holde takten. Drikke kan kjøpes i baren.

Bluessanger er ofte små historier om helt hverdagslige ting. Blue betyr blå, og når man sier at man er blue på engelsk, betyr det at man er trist. Hvis du har en dårlig dag og vil at den skal bli bedre, kan du spille en blues, er det noen som sier. Men blues er ikke bare trist, sangene kan være både triste, glade, sinte, tullete, eller noe midt i mellom.

Hvis dere har lyst til å se ut som skikkelige bluesfans, kan dere ta på dere en gammel hatt eller sixpence og solbriller.

Ta med barn/barnebarn og møt opp – dette er moro!

Arrangementet passer for barn fra ca 2–10 år. De aller yngste barna bør ha hørselsvern med seg. Det er god plass til barnevogner i bakgården.

Velkommen til en hyggelig søndag med Oslo Bluesklubb!

Logofiur Åkeberg
Del i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.