Brev fra valgkomiteen 2013

Hei alle medlemmer i OBK!

Oslo bluesklubbs årsmøte er berammet til tirsdag 12. mars klokken 18.00, innkalling og sakspapirer vil bli lagt ut på klubbens hjemmesider: www.osloblues.com og sendt på e-mail.

Kan du tenkte deg å gjøre en innsats for klubben? Det nærmer seg Oslo bluesklubbs årsmøte og valgkomitéen er i gang med sitt arbeidet. Vi i valgkomitéen ønsker derfor å spørre om det er noen av medlemmene der ute som ønsker å fremme sitt kandidatur til styret. Eller er det noen du kjenner som du mener er egnet for å jobbe i klubbens styre?

De viktigste egenskaper hos styremedlemmer er:
Bluesinteresserte, selvstendige, initiativrike, imøtekommende og inkluderende, ha (og bruke) tilstrekkelig tid til klubbens aktiviteter.

Det er mange oppgaver som gjøres av klubbens styre. Den viktigste er å avholde konserter. Dette medfører oppgaver som booking, klargjøre tekniske ridere, back-stage ridere (Rider: de krav som stilles fra band mht til utstyr, mat, drikke etc.), markedsføring, ta imot band, selge billetter. I tillegg er det oppgaver som loddsalg, skaffe premier, markedsføring, søknadsskriving, referater, kontaktinformasjon til klubbens medlemmer, avholde andre arrangement som elvevandring, sommeravslutning, julebord, leie av hus på Notodden etc. Til jobbene som kasserer og leder ligger det en del egne oppgaver.

Hvis du er interessert i å gjøre en jobb eller vil anbefale en kandidat, ta kontakt med en av oss i valgkomitéen:

Hvis du har lyst til å jobbe for klubben, men ikke ønsker å sitte i styret, trenger klubben stadig hjelp av frivillige. Hvis du vil jobbe som frivillig kan du melde deg til Ellen Pettersen: ellen@bitteliten.com

Hilsen,

Marianne, Ronald, Elisabeth

Del i vei!