Bergen Blues Band


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Aug 27th, 2022 4:00 to 6:30 pm
Bergen Blues Band

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter ut året!

Bergen Blues Band, samles igjen.

John Magnar Bernes fikk kallenavnet `Hungry John` da han sultet som gatemusikant i London, tidlig på 70-tallet. Vel hjemme i Bergen ble Bergen Blues band startet, og var svært populært på 1970 og -80 tallet, med hitlåter som «Jump’n Shout’n Dance», «Another Blues» og «Meanest Blues« m.fl. De turnerte hele Skandinavia både på festivaler og klubber. Dette bandet ble banebrytende i sin misjonering for blues i Norge, ikke minst fordi de satset nesten utelukkende på eget materiale, komponert av Bernes.

Bergen Blues Band har gitt ut tre plater på EMI. Låtene ble spilt på radio verden rundt, og var på hitlistene i flere land. Og i 2022 vil du finne nyutgivelser av de to første Bergen Blues Band platene på cd. Hungry John fikk bluesprisen på Notodden Blues Festival i 2003 og bluesprisen på Hell Bluesfestival 2021.

Etter stor etterspørsel ble bandet samlet i 2018, og de vil fremføre sine største hits og nye låter. Bandet vil turnere også i 2022.

Bandet består av :

  • John Magnar Bernes (Hungry John), vokal /munnspill
  • Ole Thomsen, gitar
  • Atle Mjørlaug, bass
  • Willy Korneliussen, trommer

Disse allsidige legendene har vært aktive musikere i inn- og utland siden 1970- tallet. De er fremdeles i støtet, og ser igjen fram til å møte publikum.

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 250/300 kroner (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter/under 30 år kommer inn for 100,– kroner.

Del i vei!