Big H Records 15 år – Jubileumsfest


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Mar 18th, 2023 3:00 to 7:00 pm
Big H Records – 15 år – collage med CD-er

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Dette blir en superlørdag! Konsertstart allerede kl.15.00 og vi holder på til kl. 19.00. Dørene åpnes kl. 14.00.

Lørdag 18. mars slår Big H Records på stortromma og inviterer til jubileumskonsert i samarbeid med Oslo Bluesklubb på Youngs Nede. 15 år som uavhengig label må feires og mange av artistene som har bidratt på utgivelser disse 15 årene stiller. Dette blir en forestilling for historiebøkene.

Big H Records har holdt det gående siden 2007 og ble startet for å gi ut debut albumet til Billy T Band (A Little Mixed Up) høsten 2007. Siden har det blitt et titalls utgivelser med en rekke artister innen blues og roots sjangeren. Dette har resultert i blant annet to Spellemannspriser til Billy T Band og flere nominasjoner med blant annet Joakim Tinderholt Band og Håkon Høye. Mange av artistene på labelen vil du få oppleve på Youngs Nede lørdag 18. mars hvor det blir utvidet ettermiddag fra kl. 15.00–19.00.

Konserten vil bli delt opp i 3 sett hvor du får høre blant annet Billy T Band, Joakim Tinderholt, Erik Harstad, Little Andrew, Anita Schärer, JT Lauritzen, Håkon Høye og Knut Reiersrud. Endelig program er ikke satt så her kan det komme flere godbiter.

I 2015 ga Big H Records i samarbeid med Oslo Bluesklubb ut jubileumsalbumet «Oslo Bluesklubb 20 år». Dette er et album som samlet mange av de mest profilerte artistene som har opptrådt på klubbens konserter gjennom alle disse årene. En av disse var Sven Zetterberg. Sven er dessverre ikke blant oss mer, men hans ånd og eminente musikalske bidrag lever i beste velgående. Ettersom flere av artistene på denne utgivelsen har samarbeidet med Sven ønsker vi at siste sett på konserten skal være en tribute til Sven.

Vi håper mange gamle og nye fans av Big H Records og Oslo Bluesklubb tar turen denne dagen og får med seg denne festforestillingen. Vi ses lørdag 18. mars!

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 350/400 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten.

Del i vei!