Billy T Band


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Sep 30th, 2021 7:00 to 9:30 pm
Billy T Band

Helt siden Bill solgte pølser under Woodstock festivalen i 1969 har han visst at det var på scenen han ville være. Sitt første band, The Post War Baby Boom Blues Band, dannet han sammen med Stanley Eisen (aka Paul Stanley i Kiss) på midten av 60-tallet. Siden har han stått på de fleste Blues- og Folk scener rundt om i verden, og har bl.a. delt scene med John Prine på Edmonton Folk Festival – hvor de begge forelsket seg i samme dame.

Bill ble svært godt mottatt da han kom til Norge på 1990-tallet, og har vært involvert i en rekke band og prosjekter – alt fra leder av husbandet på musikkinstitusjonen Muddy Waters til samarbeid med ESC vinner Alexander Rybak.

Bill har rundet 70 og vunnet 2 Spellemannpriser for tidligere album med Billy T Band (2010 og 2012). I år fikk han også tildelt Bluesprisen 2021 under Notodden Bluesfestival. Han har også skrevet en låt til Vidar Busk’s kommende album i tillegg til å være halvparten av the Bills sammen med Bill Booth. Samarbeidet med Låtskriveren og produsenten Kim Edvard Bergseth er ingen tilfeldighet – de har kjent hverandre i tjue år. «Bill er et musikalsk unikum og han liker å utfordre ulike musikksjangre. Det er alltid like spennende å se hvor vi ender opp!» forteller produsent Kim Edvard Bergseth.

William R. Troiani: bass og vokal
Håkon Høye: gitar og vokal
Ian F. Johannessen: gitar
Alexander Pettersen: trommer

Billetter: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær billett) kjøpes på  TicketCo
Vi legger ut 100 billetter i første omgang og avventer restriksjonene i Oslo før flere legges ut for salg.

Del i vei!