Broke Develin Band


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Feb 25th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Broke Develin Band

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Broke Develin Band spiller tøff blues med trøkk. Dette er et liveband med attitude, sjarm og stor spilleglede som har fått mange gode tilbakemeldinger og etterspørsler. Medlemmene har lang fartstid innen blues og rock sjangeren. De byr på seg selv og gir alt på scenen; til stor glede for publikum. Bandet har også blitt tatt opp i Blues Nation FM i Los Angeles som sendes i USA, Europa og Storbritannia; og de er nå i gang med nytt album.

Bandet ble satt sammen som et spilleprosjekt for noen år siden etter en oppvarmingsjobb. Det låt så tøft at Broke Develin jobbet videre med prosjektet og fikk etterhvert samlet sammen dagens gjeng med dyktige og erfarne musikere

Vidar Torbjørnsen: trompet. Spilt med The Memphis Boys – Elvis’ studioband på «In the Getto» Platen, og TCB Band – Elvis sitt faste turnéband fra 1970-77. Var med å danne The Norwegian Horns som har spilt med en rekke kjente norske artister bl.a. Paal Flaata, Steinar Albrigsten og Elg.

Tron Taalesen: saxofon. Var med å danne The Norwegian Horns, spilt med Stephen Ackles, Suoni Big Band og tunert med The Memphis Boys samt spilt med TCB band.

Sitater fra publikum om Broke Develin Band:

«En fryd for ørene», «Dette var helt rått», «Dere skal tilbake hit» og «Imponerende egenkomponerte låter».

  • Per C Pedersen, trommer
  • Espen Finmark, bass
  • Per C Stiansen, orgel
  • Vidar Torbjørnsen, trompet
  • Tron Taalesen, sax
  • Broke Develin, gitar/vok

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallett appen eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

 

Been down, lydfil

Crazy mama, lydfil

 

Del i vei!