Daniel Eriksen Kvartett


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Jan 28th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Daniel Eriksen Kvartett

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Daniel Eriksen har spilt seg fra Moskva til Mississippi, og har holdt et voldsomt aktivt tempo over mange år. Han har skaffet seg mange fans over hele verden, med sitt særegne slidegitar-sound. Han har studert de gamle heltene som Blind Willie Johnson og Fred McDowell, og lært direkte fra moderne mestere som Bob Brozman, John Mooney og Roy Rogers.

Han er to ganger Spellemanns-prisvinner i kategorien blues og har også mottatt Bluesprisen på Notodden, og vant sølvmedalje i International Blues Challenge i Memphis i 2018, i duo med Sjøstrøm. Har gitt ut åtte kritikerroste album.

Stig Sjøstrøm er et fyrverkeri på perkusjon og trommer, og har studert mange sider av perkusjonsverdenen – fra stammetrommestudier i Afrika, second line i New Orleans, blues i Mississippi og jazz i Frankrike. Sjøstrøm spiller også bl.a med Kåre Virud og Jan Erik Vold.

Halvor Nordal Strand har vokst opp med blues og metall på Notodden, og har tilført heftig bass til prosjekter med bl.a. Ishan, Leprous, Stian Johansen, John Olav Hovde og Vev.

Frederik Mustad spiller Hammond B3 og piano. Han har studert soul, blues og rock’n roll hele livet, og er kjent fra bl.a. Midnight Choir og Beale Street Rockers.

Website: https://daniel-eriksen.com/

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris).

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Del i vei!