Erik Harstad & The Buzz Brothers


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Feb 5th, 2022 4:00 to 6:30 pm
Erik Harstad

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet. Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Alexander Pettersen er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik jobber han bla med Bill Troiani, Jørn Hoel og Kid Andersen. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har turnert med mange andre store artister.

Bjørn Thomassen oser av musikalsk rutine og erfaring. Han er en av de originale Buzz-brødrene og han spilt utallige jobber sammen med Erik, men han er også aktiv som session- og freelancemusiker. Bjørn er ryggmargen og drivverket i bandet.

Erik Harstad – gitar og vokal
Alexander Pettersen – trommer
Bjørn Thomassen – bass

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!