Erik Harstad


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Apr 15th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Erik Harstad

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. Erik leverer musikk av høy kvalitet, og sammen med et knippe eminente musikere skaper han bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Alexander Pettersen er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik jobber han bla. med Jørn Hoel og Vidar Busk. Han har også et hett navn som freelancemusiker, og har turnert med store navn både i Norge og utenlands.

Bill Troiani er en institusjon i det norske bluesmijøet og oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet med kremen av musikere i Norge og internasjonalt og trenger ingen nærmere presentasjon!

Erik Harstad – gitar og vokal
Alexander Pettersen – trommer
Bill Troiani – bass

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallet eller i døra: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten.

Del i vei!