Glenn Braadland Band


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Apr 21st, 2018 3:30 to 6:00 pm
Glenn Braadland Band

Et Bluesrockeband fra Stavanger som leverer trøkk, innlevelse og høy kvalitet. Bandet består av: Glenn Braadland (frontfigur, gitarist og vokalist), Andreas Byrkja (Bass og vokal), Michele P. Sværen (Tangenter og vokal) og Kristian Moen (Trommer).

Bandet ble startet sent i 2014 og hadde sine debutkonserter på Stavanger og Sandnes Bluesklubb i april 2015 med stor suksess. Bandet er selv arrangør for «MusicNight» på sjøhusene i Stavanger og hadde i 2016 med Frode Alnæs som hovedgjest. I 2017 var Åge Sten Nilsen med og over 400 mennesker var samlet til en storstilt aften.

I april 2018 slipper bandet sin første plate «Living with the Blues» som er tittelsporet på plata. Releasekonserten blir under «MusicNight 2018» som er 07.04.2018 og platen blir utgitt på de fleste digitale plattformer og i fysiske eksemplarer på CD.

Bandet har allerede rukket å spille på Dalane Bluesfestival i Egersund og Madam Felle i Bergen i regi av Bergen Blues Train, flere ganger på Stavanger og Sandnes Bluesklubb og andre konsertarenaer i fylket. Bandet satser tungt på musikken og planlegger en utvidet turnè rundt om på de mange bluesklubbene i landet. Inspirert av Eric Burdon, Gary Moore, Memphis Slim og flere andre storheter, tolker bandet coverlåter i tillegg til å fremføre sin egen musikk.

Del i vei!