Greasy Gravy & Vidar Busk – En hyllest til Ronnie Earl


Sosialen, Møllergata 13

Aug 31st, 2019 3:30 to 6:00 pm
Greasy Gravy og Vidar Busk

Greasy Gravy – hyller en av sine store forbilder, gitaristen Ronnie Earl. Denne gang med en spesiell gjest: Vidar Busk!

Med Vidar Busk som spesiell gjest denne kvelden setter Greasy Gravy prikken over i-en for tribute-konserten for Ronnie Earl. Som kjent er Ronnie Earl en av gitaristene som påvirket Vidar aller mest i starten av karrieren, og Vidar har til og med delt scene med den nå så berømte amerikanske gitaristen.

Greasy Gravy ble startet på begynnelsen av 2000-tallet, og har vært gjennom flere forskjellige musikalske epoker. De siste årene har bandet beveget seg mot soul-musikk. Bandets andre plateutgivelse, ”When The Game is On”, ble sluppet vinteren 2017 og består hovedsakelig av egenkomponert musikk i klassisk soul-stil. Den fikk svært god omtale i pressen og ble godt mottatt av publikum. Flere låter har blitt plukket opp av radiostasjoner, ikke bare i Norge, men også i USA, der det har blitt plassering både på lokale spillelister og nasjonale lister.

I det nye prosjektet ønsker Greasy Gravy å hylle en av sine forbilder og inspirasjonskilder, den amerikanske gitaristen Ronnie Earl. Bandet fremfører et utvalg av hans kjente låter, med hovedvekt på utgivelsene på sent 80-tall og tidlig 90-tall. Dette var perioden etter at Earl hadde sluttet i Roomful of Blues og etablerte sitt eget band, Ronnie Earl & The Broadcasters. Denne tiden samarbeidet han med store bluessangere som Kim Wilson (T-Birds), Sugar Ray Norcia (Roomful of Blues) og Darrell Nulisch (Mike Morgan/Anson Funderburgh). Dette er musikk mange blueselskere har høyt på favorittlista si!

Tom Erik Holmlund – vokal
Vidar Busk – gitar
Espen Liland – gitar
Kristian Wentzel – keys
Rune Endal – bass
Jon Reidar Furulund – trommer

BILLETTER: 200/250 (medlem/ordinær pris) kjøpes på TicketCo eller i døra.

Del i vei!