JB & The Delta Jukes/Otto Jr. med venner


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Mar 5th, 2022 4:00 to 6:30 pm

Etter et avbrekk på tolv år, er JB & The Delta Jukes igjen tilbake i rampelyset. Bandet som reiste land og strand rundt i sine glansdager, øser fremdeles ut en sprelsk mikstur av pur spilleglede og dårlig humor til alle frammøtte.

Med et repertoar bestående av alt fra vindskeive førkrigslåter til hypnotisk hill country blues, er de nok en gang klare til å gå i bokseringen. Dette er musikk for folk som ikke er redde for litt skitt under negla; musikk som puster og lever sitt eget liv.
Fest sikkerhetsbeltene!

 

Otto Jr. er vel kjent av de fleste bluestilhengere som et supertalent på gitar. Han har spilt i 4 år, synger litt og skriver egne låter. Otto Jr. sier selv at han har vært heldig og har fått spille med på så mange flotte og kule konserter. Lista over de han har spilt med er lang; blant annet Knut Reiersrud, Vidar Busk, Mike Zito, Marius Lien og mange, mange flere. Otto Jr. er også en del av Gibson Generation Group (G3) som består av 19 ungdommer fra hele verden. I januar 2020 var de samlet på NAMM 2020 der han fikk varme opp for Slash, Don Felder og Billy Gibbons.

Otto Jr. – gitar, vokal
Rune Tangen – bass
Glenn Skoglund Ask – trommer

Otto Jr.

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!