Joakim Tinderholt and His Band


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Oct 7th, 2021 7:00 to 9:30 pm
Joakim Tinderholt

Joakim Tinderholt & His Band ble dannet i 2005, av medlemmer fra den legendariske bluesklubben Muddy Waters’ husband, i tillegg til Tinderholt selv. Bandet har to plateutgivelser bak seg; Debutalbumet «You Gotta Do More», fra 2014, ble belønnet med nominasjoner til Spelleman og amerikanske Blues Blast Music Awards. Oppfølgeren «Hold On», fra 2017, ga nok en Spellemannsnominasjon og terningkast seks fra Bluesnews’ anmelder.

Siden bandet signerte med det tyske plateselskapet Rhythm Bomb Records har de etablert seg som et sterkt navn på den europeiske Blues- og Rock n’roll scenen, med opptredener på Screamin’ Festival (Spania), Rhythm Riot (England) og Moulin Blues (Holland) som noen av mange høydepunkter. Bandet representerte Norge i European Blues Challenge, på Hell, i 2018. I 2019 slapp Joakim Tinderholt & his band singelen «Love Is A 4 Letter Word» og gjennomførte en lengre Europaturné. Joakim Tinderholt sto også på scenen i London, under «Norwegian Blues Adventure», i november 2019.

Med ny musikk på gang høsten 2020 er Joakim Tinderholt & His Band på offensiven, og ser frem til atter en gang å spille for sultne publikum i inn- og utland.

https://www.facebook.com/joakimtinderholt/

Joakim Tinderholt – gitar og vokal
William «Bill» Troiani – bass og kor
Håkon Høye – gitar og kor
Svein Åge Lillehamre – trommer og perkusjon
Kjell Magne Lauritsen – piano

Billetter kjøpes på TicketCo: 250/300 (medlem i en Bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!