Jolly Jumper & Big Moe & The Jimbo Jambo Band


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

May 13th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Jolly Jumper & Big Moe & The Jimbo Jambo Band

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Jolly Jumper & Big Moe er av mange betegnet som de som startet den akustiske blues duo farsotten i Norge på 1990 tallet. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på sitt musikalske utrykk har gjort at de er meget populære og etterspurte til festivaler og klubbkonserter i både inn og utland.

Kjell Inge Fischer Brovoll alias Jolly Jumper er en av landets ypperste bluessangere og trakterer munnspillet på sin helt egen måte. Jan Erik «Big» Moe som ble pensjonist for noen år siden har bedyret at NÅ er tiden inne for å spille blues på heltid. Moes eminente gitarspill har gledet publikum siden han startet sitt første bluesband i 1965 og i 2018 ble Jan Erik hedret med Blues in Hell Award – veldig fortjent etter over 50 år på veien.

Jumper & Big traff hverandre under Hell Bluesfestival i 1992 og har holde tett sammen siden da. 4 album i stereo er kommet og de planlegger nå en ny produksjon senere i år. Du vet at du får kvalitet når gutta entrer scenen og mange trofaste Blues publikummere reiser langt for å overvære guttas konserter.

Jolly Jumper & Big Moe er for tiden full av energi, og i 2023 kan de se tilbake på 30 år sammen på veien.
Nytt album kommer til sommeren.

Dette er swingende blå musikk på høyt nivå og Jolly Moe har med sitt faste band «The Jimbo Jambo Band» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer. Bedre blir det ikke.

Vi garanterer en høytidsstund.

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallett appen eller i døra: 350/400 (medlem i en bluesklubb/ordin@r pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner.

I’m a Howlin’ Wolf «live»

Del i vei!