JT Lauritsen & The Buckshot Hunters


Sosialen, Møllergata 13

Sep 12th, 2020 3:30 to 6:00 pm
JT 25 år

Buckshot Hunters feirer 25 års jubileum på Sosialen hos Oslo Bluesklubb!

Her får du kjøpt deres nyeste album «Blue Eyed Soul Vol.2» på CD eller Vinyl.

Diskografi:
Blue Eyed Soul Volume 1 (2018)
Play By The Rules, with Friends (2013)
LIVE (2009)
Sqeezeboxing (2007)
Perfect Moves (2004)
Make a Better World (2001)
My Kind Of Blues (1999)
Buckshot Hunters (1995)

Jan Tore (JT) Lauritsen og hans Buckshot Hunters er et av landets mest renommerte og hardtarbeidende band.

Bandet har turnert over hele Europa og til så fjerne steder som Australia, Svalbard og USA. 2008 traff JT Billy Gibson på Legendary Blues Cruise (LRBC) og har resultert i flere titalls spillejobber rundt om i Scandinavia og Europa og i tillegg mange besøk i hjembyen til Billy som i dag er Memphis TN. Dette gode samarbeidet resulterte i LIVE skiva som kom ut i 2009 og høstet strålende kritikker verden over. Siden januar 2010 har JT flere ganger blitt invitert av selveste Delbert McClinton på hans Sandy Beaches cruise og delt scene med storheter som Anson Funderburgh, Marcia Ball, Wayne Toups, Mavericks, Delbert selv, samt mange flere. I 2012 ble hele bandet invitert til samme cruise og spilte 3 show sammen med Norges kjente og aktuelle Mike Zito som hjalp bandet med flere show i Florida samme år.

2014 ble et merkeår da Jan Tore mottok den prestisjetunge bluesprisen på Notodden Bluesfestival. Dette har gitt bandet ekstra oppmerksomhet og ikke nok med det, i mars 2015 dro JT og hans jegere i land 3. plass under European Blues Challenge i Brussel hvor de representerte Norsk Blues Union. Oslo Bluesklubb har nå meldt på bandet til International Blues Challenge som finner sted i februar 2017 i Memphis!

Jan Tore Lauritsen – vokal/trekkspill/munnspill
Arnfinn Tørrisen – gitarer
Ian Fredrick Johannessen – gitarer
Morten Nordskaug – bass og vokal
Jon Grimsby: trommer og vokal

Billetter: 200/250 (medlem/ordinær billett) på TicketCo
Maksimum 90 sitteplasser. Kjøp billett på forhånd. Ved utsolgt, selges ingen billetter i døra.

Release JT Lauritsen

Del i vei!