Larsen & The Coloured Dreams


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Feb 11th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Larsen

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

50 år etter sin første komposisjon «Coloured Dreams» som viste seg å bli den Ruphus-låta de fleste husker.

Kjell B. Larsen, gitar/vokal: Spilte i Ruphus på 70-tallet. Han var en av bandets hovedkomponister, og var med på samtlige plater de ga ut. Larsen spilte bl.a. på Ragnarock i Holmenkollen i 1974 og hovedscenen på Roskildefestivalen i 1978. Fra 1976-1980 var han bosatt i Tyskland, hvor Ruphus turnerte kontinuerlig for fulle hus.

På 80-tallet ga han ut soloplate under navnet «Larsen», og fortsatte å turnere på kontinentet. Han har også hatt et samarbeid med Jon Eberson («Work Funny Hours»), og var medlem av soulbandet Chipahua Soul Survivors fra begynnelse til slutt.

Han startet Pigalle Bluesband på slutten av 90-tallet, som etter hvert ble Pigalle Kvartetten . I 2004 var han prosjektansvarlig for utgivelsen av plata «Vi tar’n helt ut» med Oslo Rhythm’n Blues Ensemble. Startet deretter Bargoo med utgivelse av cd med samme navn i 2009, med Sveinung Hovensjø og Bjørn Jenssen i kompet. Fra 2014 har Kjell spilt i The Greens og spiller også i Dylan Bonanza med Arild Rønsen,

Det er nå 50 år siden Kjell Larsen og Asle Nilsen startet Ruphus, og den første låta bandet spilte inn var skrevet av Kjell, og het «Coloured Dreams,» det viste seg i ettertid at dette ble den Ruphus-låta de fleste husker.

Kjell er nå aktuell med utgivelse av skiva «Bucket list» under navnet «Larsen and The Coloured Dreams.»

  • Kjell B. Larsen gitar/vokal
  • Dionisia Fjelldalen, vokal
  • Ture Janson, gitar
  • Øivind Madsen, bass
  • Tore Wildhauer, trommer

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallet eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Del i vei!