Larsens Bargoo – Årets grasrotkonsert


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Feb 9th, 2019 3:30 to 6:00 pm
Kjell Larsen
Kjell B. Larsen git/vok, profesjonell musiker fra 1973 med gruppa Ruphus. Han var en av hovedkomponistene i bandet, og var med på samtlige 6 utgivelser . Ga ut skiva “Larsen” på 80-tallet, og hadde også et samarbeid med Jon Eberson “Work Funny Hours.” med plateslipp i 1990. Har vært med i soulbandet “Chipahua” i alle år. Spilte også en viktig rolle i husbandet på Smuget (MOMS) i ca.10 år Var prosjekt leder for utgivelse av Oslo Rhythm’n Blues Ensemble i 2004, et samarbeid med bl.a. Bjørn Floberg og Geir Wentzel. Ga ut cd med Bargoo 2009 med egne komposisjoner. Siste utgivelse var i 2015 med “Pigalle Kvartetten” hvor han også skrev samtlige låter/tekster. Fortiden spiller han også i “The Greens”
Den nye besetningen av “Larsens Bargoo” spiller Rhythm’n Blues og består av musikere med lang og prestisjefylt erfaring.
Brynjulf Blix keyboards, har vært en sentral i norsk musikkliv siden Club7-tiden, og har spilt sammen med en rekke store navn som f.eks. Terje Rypdal og Jan Garbarek.
 
Øivind Madsen, bass har bl.a. turnert med A-ha, har også spilt mye med Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen .
 
Tore Wildhauer, trommer spiller fortiden i Ruphus, og har tidligere spilt med alt fra Åge Aleksandersen til Henning Kvitnes.

Billetter: 200/250 (medlemmer i NBU/ordinær pris) kjøpes på TicketCo eller i døra.
Du kommer gratis inn om du kan vise bevis for at du er en av de som gir oss din Grasrotandel når du tipper!

Del i vei!