AVLYST: Magnus Berg


Sosialen, Møllergata 13

May 16th, 2020 3:30 to 6:00 pm
Magnus Berg

Det er på scenen, foran sitt publikum, Magnus Berg aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstremferdigheter på gitar, sin røffe vokalt og sitt ‘tighte’ band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country og americana. Hvor han på sin unike måte tolker såvel gamle storheter sin musikk, og sin egen. Bergs talent har allerede i en årrekke bragt han til festivaler og klubbscener i Europa og til soulmusikken og blusens hjemland, USA.

Magnus Berg plukket opp gitaren allerede som 6-åring, og konsertdebuten fikk han seks år senere under Kraftfestivalen. Som 15-åring laget han sitt første album «Going to St. Pete» hvor han fikk med seg sin gode venn og mentor Mike Zito (Royal Southern Brotherhood) på tre låter.

I 2014 kom «Cut Me Loose» – et album som fikk svært gode anmeldelser, gikk til topps på Roots Music Report (hvor de lå i 30 uker), ble kåret til «Årets album-nykommer» av bluesbladet Blues Blast Magazine og som fikk heftig radiorotasjon i statene.

I september 2017 kom oppfølgeren «In My Shoes». På dette albumet har han lagt alt av coverlåter på hylla og byr for første gang på et album med kun eget materiale. Albumet inneholder flere låter som virkelig understreker at Berg ikke bare kan sin blues, men også er en mann med dyp kunnskap og forståelse for vintage soulmusikk. Med seg på albumet «In My Shoes» har han, som alltid, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen.

https://www.facebook.com/magnus.berg.75

Del i vei!