Marius Lien


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Apr 8th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Marius Lien

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Marius Lien er en ung fremadstormende artist, som utmerker seg som en uvanlig bra gitarist, sanger og låtskriver. Han har tidligere gjort seg sterkt bemerket i det norske bluesmiljøet og anses av mange, tross sin unge alder, som en del av eliten av norske bluesmusikere. Han har blitt belønnet med utmerkelser og er også utvalgt som Oslo Bluesklubb’s representant ved Internasjonal Blues Challenge i Memphis.

Den siste tiden har han skrevet mye nytt materiale som blir å høre på kommende konserter. Han har utgitt tre singler, og et album vil bli utgitt i løpet av året. Dette er en ny retning som favner bredere musikalsk, og blander bluesen med andre sjanger og stiluttrykk fra americana til vest-afrikansk musikk. Marius har siden 2020 samarbeidet med Vidar Busk, noe som utartet seg til mange konserter og samarbeid på plate. Resten av tiden blir brukt til å spille konserter både solo og med band. Marius har i tillegg rykte på seg å gi alt på enhver konsert og overrasker de fleste med sin unike og kraftige vokal, bluesete gitarspill og allsidige låter.

Knærten Simonsen – trommer
Kim Andre Tønnesen – bass
Marius Lien – gitar og vokal

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten.

Del i vei!