Marius Lien Band


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Jan 12th, 2019 3:30 to 6:00 pm
Marius Lien Band

Marius Lien er av mange regnet som en av de mest lovende unge norske bluesmusikere. Ifølge Amund Maarud, er det med Lien i aktivitet ingen fare med bluesens framtid. Marius Lien er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver. Bluesen ligger hans hjerte nærmest. Repertoaret består av bluesmusikk, med hovedvekt av Memphis, Chicago og West Coast jump blues. På sin unike måte tolker han gamle storheter så vel som egne komposisjoner.

Med seg har han Rune Lien på bass og Odd Arne Klungseth på trommer, begge bluesmusikere med lang fartstid. Marius Lien Band har spilt på en rekke bluesklubber på små og store scener rundt om i Norge. Marius Lien har i tillegg spilt på Hovigs Hangar under Notodden Blues Festival og NRK i andre settinger. Her blir det et energisk liveshow som det svinger av og et show som garantert fenger publikum.

«Marius må være det største som har skjedd i Norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 18 åring som fremfører blues på denne måten»
-LaagenDelta Bluesklubb (Bluesnews 2017)

«Vi kan vel trygt si at Marius nå har gått fra å være en talentfull tenåring, til å være blant eliten av norske bluesartister»
-Skedsmo Bluesklubb (2017)

«Marius Lien er en oppsiktsvekkende dyktig gitarist som evner både å vise en dyp musikalsk forståelse, så vel som å ta sin oppgave som frontmann på alvor. Book han, dette er fremtida»
-Amund Maarud (2017)

«Du har den galskapen og forvridde innfallsvinkelen, OG talentet og dyktigheten til å få utrykt det med gitaren. DET er sjeldent. Og veldig moro å se. Jeg spår en kometutvikling for deg og gleder meg til å følge med!!!»
-Kid Andersen

(Foto: Rune Korsvoll)

Billetter: 200/250 (medlemmer i en bluesklubb/ordinær pris).
Billetter selges i døra og på TicketCo (samme pris som i døra).

Opptak fra konserten

Video: Helge Stø

Just a Little Bit

All Your Love

Del i vei!