Mike Andersen (DK)


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Mar 17th, 2018 3:30 to 6:00 pm
Mike Andersen

Mike Andersen har hele 7 album og en EP-utgivelse i bagasjen, og samtlige utgivelser er skrevet og produsert av ham selv. På sitt nye album har han valgt å løsne litt på de stramme tøylene og har sluppet inn både andre låtskrivere og en produsent i sitt univers. Er det så en helt ny Mike Andersen du vil møte på dette albumet? Nei, heldigvis ikke, men det er blitt lagt nye steiner på stien på ”Devil Is Back”, som er Mike Andersens beste album til nå.

Det presenteres en sammensmelting av hot soul, funk og blues-rock, en mer rå vokal, og de fengende melodiene, som gir Mike hans egen plass i et ellers tradisjonsbundet felt. Også tekstmessig har det lykkes å komponere skarpskårede historier og lyrikk, hvor hver sang har et klart tema, som ord for ord og setning for setning er bundet elegant sammen. På albummt er det sanger om å kjempe mot indre demoner (Devil Is Back), om tapet av en god barndomsvenn (Boyhood Friends), om kjærlighet (I Will Give It Up For Your Love), og som alltid, sanger om kvinner på både godt og vondt.

Med sitt 7. album, over 1500 avviklede konserter, 27 av de på internasjonale festivaler, er det nå vi for alvor skal få øynene opp for at det er bosatt en potensiell verdensstjerne i Aarhus. Nivået er tårnhøyt og med internasjonalt tilsnitt.

Mike Andersen – vokal/gitar
Johannes Nørrelykke – gitar/vokal
Kristian Fogh Mathiasen – tangenter/vokal
Kristian Kold – bass
Jens Kristian Dam – trommer

Diskografi:
2016: ”Devil is Back”
2015: ”Live”
2014: ”Home”
2012: ”Mike Andersen”
2010: ”Echoes”
2006: ”EP”
2004: ”Tomorrow”
2002: ”My Love For The Blues”

http://mikeandersen.com/

cc: 200/250 (medlemmer/ikke medlemmer)
ticketmaster

Foto: Christian Bardrum

Del i vei!