Mr Bo & The Voodooers (SE)


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Nov 18th, 2017 3:30 to 6:00 pm
Mr Bo & The Voodooers

Mr Bo sprider bluesens magi!
Mr Bo & the Voodooers bildades 1997 och har ända sedan starten varit flitiga besökare på många de bästa scenerna. Redan i början av -80-talet turnerade Mr Bo runt om i Skandinavien med amerikanska bluesmusiker. Han lärde sig behärska  genrens många stilar. Med en varm och intensiv röst och en originell mix av gitarrinfluenser är han en frontfigur med pondus och karisma.

Många och långa mil, spelningar på klubbar och festivaler, skivutgivningar, radiosändningar, kompuppdrag för amerikanska stjärnor. Mr Bo & The Voodooers har oförtrutet spridit sin speciella variant av själfylld blues. 20 år svetsar ihop ett band på ett alldeles speciellt sätt – man blir mer än musiker som spelar tillsammans, man lär känna varandra på djupet och delar det som är livet. 20 års liv och musik är en respektgivande tid och den hörs när bandet står på scen.

Mr Bo fick för några år sedan det prestigefyllda priset vid bluesfestivalen i Mönsterås och har tidigare fått Åmåls bluesfest Blues Award samt Jan Rosenqvists minnespris somt utdelas av Swedish Blues association.

The Voodooers är Bo Hansson på hammondorgel, en verklig speleman som alltid får publiken med sig. Han har spelat i stort sett alla typer av musikaliska sammanhang sedan 70-talet, med TV-jobb och skivinspelningar. Han har fått motta Åmåls bluesfest Blues Award.

På bas har vi Lars Mellqvist. En rese inom svensk blues. Har fått Åmåls bluesfest Award och spelat med ett stort antal svenska och internationella artister. Har spelat med Mr Bo sedan 1980-talet. Har tilldelats Åmåls bluesfest Blues Award.

Daniel Winerö på trummor har ett fullproppat CV. Har spelat med i stort sett alla och är efterfrågad när amerikanska bluesartister kommer på europaturné.

https://www.facebook.com/Mr-Bo-The-Voodooers-100824373291083/

Mr Bo Carlsson: sang og gitar
Bo Hansson: orgel
Lars Mellqvist: bass
Roger Mörck: trommer

Pris: 150/200 (medlemmer/ikke medlemmer)
Del i vei!