Mr. Martin & His Big Horns


Sosialen, Møllergata 13

Sep 19th, 2020 3:30 to 6:00 pm
Mr. Martin

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Skallagrimson, Lady Rosemary, Josie m.fl.

Han ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist. Han kom mer frem på scenen for eksempel i sammenheng med Dr. Blå, Kråkeby, Morsa Blueslag, Moss Blues Trio og Supersession, Deltaphonics.

Hans nyeste prosjekt kalles Mr. Martin & His Big Horns. Tilbakemeldingene er knallgode og det er tydelig at bandet beveger folk med denne type musikk. Mr. Martin & His Big Horns spiller pianobasert blues med et helt eget uttrykk og har med seg et stort knippe av egne låter. Disse låtene er preget og inspirert av New Orleans sjangeren.

Bandet har også en håndfull coverlåter av professor Longhair.samt låter fra 30 tallet med Roy Milton, T–Bone Walker, Freddie King, BB King, Albert King, Ray Charles mv- – stort sett det beste av de beste bluesartistene. Med både piano, gitar, trombone og trompet byr de på gode improvisjoner, et åpent lydbilde sammen med godt arrangerte låter.

I oktober 2017 ga bandet ut sin debut CD: «No time to slow down». Responsen var god på de egenkomponerte låter. Produsent og sluttmiks er av Søren Bøjgaard (Torbjørn Risaker & His Black Tornados). Og som tittelsporet på siste CD «No time to slow down» har bandet gitt ut en ny CD i 2019 «Beaten and Haunted» og har høstet lovord for denne produksjonen av egne låter.

Bandet består av:
Stig Martinsen, gitar og sang
Yngvar Pettersen, piano og orgel
Terje Andersen, bass og sang
Geir Pettersen, trommer
Østfolds tøffeste og tighteste blåsegruppe:
Espen Christoffersen, trompet
Frode Engan, sax (baryton og tenor)
Trond Hansen, trombone
Gard Eriksen baryton og tenor sax

Billetter: 200/250 kjøpes på TicketCo. Maksimum 90 sitteplasser. Kjøp billett på forhånd. Ved utsolgt, selges ingen billetter i døra.

Del i vei!