Nerli There


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

May 6th, 2023 4:00 to 6:30 pm
nerlithere_nymannj

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

NERLI THERE
er en rockegruppe som ble startet på Istad i Molde kommune i 2009. Siden den gang har bandet vist seg å være et av Midt-Norges beste liveband. Med energisk, melodisk rock’n’roll og Americana som deres musikalske grunnpilar, og opptil 3 timers lange konserter, tilfredsstiller de alle konsertgjengere. Med 4 studioalbum og 1 livealbum under beltet har gruppa befestet sin posisjon som et band å ta på alvor. Gruppa har delt scener med navn som Hellbillies, Postgirobygget, Dance With A Stranger, Dr. Hook og Chris Thompson for å nevne noen.

Det betyr ingenting om du er en headbangende rocker, ivrig danser, øldrikkende «smalltalker» eller en ihuga musikkelsker; du vil gå hjem fornøyd.

Som leder i Oslo Bluesklubb sier: «Første gang jeg hørte en cd med Nerli There var jeg sikker på det var noe ukjent fra Respatexans. Og det sier det meste om bandet.»

Mats Nerli – vokal og gitar
André Gussiås – tangenter og kor
Endre Hindhammer – bass
Terje Ræstad – gitar og kor
Stian Rekdal – trommer

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallet appen, eller i døra: 350/400 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten.

Del i vei!