Oslo Bluesklubb: Sommeravslutning med to band


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Jun 11th, 2022 3:00 to 7:00 pm
Vimpler med hawaiitema

Siste konsert før vi tar sommerferie! Ta sommerkjolen eller hawaiiskjorten på og kom 🙂 Du får to band til prisen av ett og vi åpner dørene allerede kl. 14:30. Første band på scenen er Knut Nordhagen & Zoot Ramblers og de starter kl. 15.00 og spiller i 90 minutter. Neste band ut er RAM og de spiller fra kl. 17.00.

Knut Nordhagen & Zoot Ramblers

Knut Nordhagen & Zoot Ramblers

Knut Nordhagen er et velkjent navn i norsk blues gjennom de siste 30 år. Han har slitt landeveier og spilt på klubber og festivaler over det meste av landet. I løpet av denne tiden har han utgitt 5 Cd-er med mye eget materiale, og tilhører den norske Blue Mood-familien.

Bandet består av musikere med årelang fartstid, både hver for seg og sammen. Med hundrevis av spillejobber under beltet, pleier konsertopplevelsen å bli en suksess med dette laget.

Dette bandet har fungert som husband på klubben The Note i Sandefjord de siste 3 årene. Det siste året har gruppen begynt å flytte på seg rundt til klubbjobber i landet for øvrig.

Repertoaret består av nye og eldre låter fra egen katalog, ispedd låter av Howlin’ Wolf, T-Bone Walker, Albert og BB King, Ry Cooder og Ray Charles.

Bandet består av :
Knut Nordhagen, vokal – gitar og slidegitar
Per Eriksen – trommer
Tor Arne Hansen – bass
Hans Pedersen – tangenter

RAM

RAM

Bluesrock kvartetten RAM fra Oslo/Kristiansund har etter 19 år på veien fått en stadig voksende tilhengerskare. Den hardtsvingende og hardtarbeidende gjengen har med sin lange fartstid vært nær sagt over hele landet. Med egne komposisjoner og ypperlige tolkninger av artister som Rory Gallagher, Savoy Brown, Fog Hat, Johnny Winter og Mountain for og nevne noen ligger det til rette for en ram aften med denne gjengen. RAM legger stor vekt på groove og samspill , improvisasjon som dette høres sjelden høres på disse kanter av Atlanteren.

Den lange fartstiden og allsidigheten i bandet gjenspeiler seg i spillegleden som er mildt sagt smittsom. RAM leverer rett fra sjela og legger ingen ting i mellom hver eneste gang.

Dette er et MUST!

RAM består av:
Arild Hoffengh-Oshaug – gitar og sang
Dan Stian Brill – gitar
Ann-Christin Mork – bass
Geir Bænzin Bøe – trommer

Billetter kjøper du på TicketCo eller i døra: 300/350 kroner (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!