Roosterhouse Gumbo Band – årets Grasrotkonsert


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Feb 18th, 2023 4:00 to 6:30 pm
Roosterhouse Gumbo Band

Dette er årets Grasrot-konsert som er gratis for deg som har gitt Grasrot-andelen til Oslo Bluesklubb. Vis kvittering i døra.

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Roosterhouse Gumbo Band ble startet I 2012, godt over 100 år med aktiv musikkglede ble da forenet. Bandet ble startet etter en forespørsel om å være jamverter på Bellman Pub under Notodden Bluesfestival. Det førte til at vi ble vertsband for den offisielle bluesjam’en der 8 år på rad, samt et år på «nye Bellman» under Notodden Bluesweekend i 2020.
Ellers har vi spilt på en rekke bluesklubber, puber/kroer og noen mindre festivaler. Color Line Bluescruise til Kiel, som jamverter igjen, var et høydepunkt i 2017. Vi var også vertsband for jam’en på Drøbak Havnefestival i 2018 i tillegg til at vi spilte en egen konsert der også.
Bandet spiller en gumbo av blues-stilarter. Entusiasme, glede og kjærlighet til musikken ligger alltid bak det vi gjør! Bandet holder til i Holmestrand/Hof, Kongsberg og Austmarka (Kongsvinger).

Bandet ga ut cd’en «Let out the Boogie» i 2018. Den inneholder 15 egenskrevne låter og fikk god kritikk i Blues News. Cd’en har også fått gode anmeldelser i belgiske og nederlandske bluesfora.

Stefan Säger på munnspill.
«Dr With», Sverre With; gitar, har tidligere spilt med bl.a Svelvikstrømmen Bluesband, Blues Enough, Elin and the Blue Boys og Blues Believers.
Sverre spiller i en typisk jump/swing tradisjon “(old school)”.
«Professor Kristiansen», Jon Kristiansen; bass, har tidligere spilt med bl.a. Blues Enough, Elin and the Blue Boys, Blues Believers og Blues in a Cop. Jon er en levende database på bluesmusikk og musikere!
«The Rhythm and Gambler Man» , Jørn Olafsen; trommer, har tidligere spilt på hest!, også med Nødblues, Soul of Fire, Steff Nevers og Blues Believers. Spiller også i The Mule Company.
«Hawker», Gjermund Haakerud; piano/vokal, var tidligere frontmann i Hawker Blues & Boogie Band. Suveren pianist som er en «råtass» på boogie-woogie!

Billetter kjøpes på TicketCo, i TicketCo Wallet appen eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris). Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Dette er årets Grasrot-konsert som er gratis for deg som har gitt Grasrot-andelen til Oslo Bluesklubb. Vis kvittering i døra.

Del i vei!