Skage


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Mar 12th, 2022 4:00 to 6:00 pm
Skage

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues/roots/americana miljøet i Norge. Som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til 30 år som blueskonge og pianist Reidar Larsens høyre hånd har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.

I februar 2021 ga han ut sin debut som soloartist etter å ha medvirket på over 70 plateproduksjoner for andre artister. Platen er spilt inn i New Orleans og har fått gode kritikker i inn- og utland med bla. terningkast fem i Stavanger Aftenblad, nettavisen, NRK og Bluesnews. Bluesblast Magazine(US) og Blues in the South Magazine(UK) var også raus med superlativene.

Skage har i forskjellige prosjekter samarbeidet med en rekke toppmusikere opp gjennom årene; navn som Roy Rogers, George Porter Jr, Doug Belote, John Papa Gros, John Mooney, Terence Higgins, Johnny Vidacovich, Cyril Neville for å nevne noen.

Som produsent har han blant annet gjort 2 plater med Myrull og 2 med Joe Rusi inkl. spellemannsnominerte “who i am“ i 2015, og 1/3 av Daniel Eriksens spellemannsvinner “Barefoot amongst scarecrows” fra 2020.

Arne Skage: vokal/gitar
Stein Inge Brækhus: trommer
Øyvind Grong: bass/tuba
Dr. Bekken: piano/accordion

Hjemmeside : www.skage.com
FB: SKAGE MUSIC – Home
Skage på Spotify: Skage | Spotify

Billetter kan kjøpes på TicketCo: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!