T-BEAR & THE DUKES – ÅRETS GRASROTKONSERT


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Mar 3rd, 2018 3:30 to 6:00 pm
T-Bear

T-Bear & The Dukes – analog blues fra Sverige. Ny CD: «Time Is A Healer».

Etter fire år er det på tide med en ny plate fra T-Bear & The Dukes, og det er mange som har ventet på denne. Mange i den internasjonale bluesverden skrev entusiastiske anmeldelser om deres forrige CD «Ice Machine» (2013). Og naturligvis bandets mange fans har ventet på denn, ikke minst i det norske bluesmiljøet hvor de faktiskt spiller flere konserter enn i Sverige, hvor T-Bear, alias Torbjörn Solberg, bor. Hans hjemby Arvika ligger faktiskt bare 40 km fra den norske grensen.

La dere ikke lure av åpningssporet som er instrumental og tilegnet Quentin Tarantino. Den blir etterfulgt av ni vokalnummer, og så en avsluttende instrumentallåt – også denne med det spanske krydderet. T-Bears kraftfulle gitar og råe røst er selvfølgelig fortsatt der, men noen av låtene, og særlig tekstene, er blitt malt med litt mørkere pensel. Lytt til tittellåten og «Tears On The Run»!

Ærlig og autentisk er beskrivelser som dukker opp når man tenker på T-Bear. Han er godt jordet, både i de värmlandske skogene og i bluesen.

Bandet T-Bear & The Dukes of Rhythm (senere forkortet til The Dukes) ble startet av Torbjörn Solberg i hjembyen Arvika, Sverige, allerede i 2004. «Time Is A Healer» er den første platen med ny besetning.

Torbjörn Solberg – gitar, sang
Emil Solberg Wachenfeldt – Hammond B3, keyboard
Fredrik Kaudern – bass
Henrik Berg – trommer

Gratis inngang: Hvis du har du kvittering fra 2018 som viser at du er en av Oslo Bluesklubb sine grasrotgivere!

Slik blir du grasrotgiver:
Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk opp Oslo Bluesklubb, eller gjør det hos en tippekommisjonær. Du kan også sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis) – vårt organisasjonsnummer er 986128719.

Ellers er det billetter kun i døra og ikke på Ticketmaster for denne konserten.
cc: 150/200 (medlemmer/ikke-medlemmer)

Diskografi:
Let The Sweet Talk Flow (2006)
Broadway Twist (2008)
Ice Machine (2013)
Time Is A Healer (2017)

Web
Facebook

Trailer fra ny CD: «Time Is A Healer»:

Medley fra forrige besøk hos Oslo Bluesklubb:

Del i vei!