The Norwegian Soulband


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Sep 23rd, 2021 7:00 to 9:30 pm
The Norwegian Soulband

The Norwegian Soulband har sitt utspring fra det populære Grenlandsbandet Six Pack.

The Norwegian Soulband spiller klassisk Soul og Rythm’n’Blues slik den ble spilt på 1960-tallet, men bandet går ikke av veien for å spe på den musikalske menyen med innslag av mer tidsaktuell funk. The Norwegian Soulband er Telemarks mest populære soul-band. De trekker alltid fulle hus når de spiller hjemme i Grenland, og de er stadig oftere å se på jazz- og bluesfestivaler over hele Norge. Blant annet Notodden Blues festival, Sildajazz og Skånevik bluesfestival.

Med Kim Rune Hagen som hovedvokalist, blir det flott å få besøk av denne velspillende gjengen. Den vokale kompetansen Kim Rune innehar, er noe av det råeste som finnes i dette landet. Så det er bare å glede seg!

Saksofonist Tron Taalesen ledet på forbilledlig vis blåserekka i bandet til Wee Willie Walker da han gjestet Notodden Blues Festival i 2016, og gitarist Tommy Larsen sørger for å holde musikken solid forankret i den svarte bluestradisjonen. Gjør deg klar for soul- og funkfest og gjenhør med låtkatalogen til artister som Wilson Pickett, Eddie Floyd, Stevie Wonder, m. fl.

Kim Rune Hagen: vokal
Per Chr Pedersen: trommer
Bjørn Edmund Fosstveit: bass
Vidar Torbjørnsen: trompet og kor
Tron Taalesen: sax og kor
Per Christen Stiansen: piano/orgel og kor
Tommy Larsen: vokal, gitar

Facebook

Billetter: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær billett) kjøpes på TicketCo 
Vi legger ut 100 billetter i første omgang og avventer restriksjonene i Oslo før flere legges ut for salg.

Del i vei!