Tiger City Jukes


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Jun 24th, 2021 7:00 to 9:30 pm
Tiger City Jukes

Nå kan vi øke til 50 plasser og det er fortsatt gratis inngang nå i juni. Du må reservere plass via billettlinken til TicketCo. Antall plasser vil øke i samsvar med eventuelle endringer i restriksjonene i Oslo. Vi minner om bruk av ansiktsmaske, registrering ved ankomst og andre regler som gjelder for Oslo.

Contemporary blues with a swamp rock flavour

Tiger City Jukes har vært et av Norges ledende bluesband siden starten i 1995. De har syv kritikerroste plateutgivelser bak seg, og musikken deres har utviklet seg i fra stilriktig Chicago-blues på det første albumene, imot en mer sumpete rock-influert musikk på de siste platene.

De har utviklet sitt eget særegne musikkuttrykk, og er kjent som et energisk liveband som bestandig leverer varene. I tillegg til å ha besøkt nesten hvert eneste tettsted i Norge har de også turnert aktivt i Sverige, Danmark og Finland, og de har også gjort et par turnéer i USA og Benelux-landene.

Hovedsakelig turnerer bandet som en kvartett: Knut Eide – vokal, gitar og munnspill; Harald Stokke – gitar og kor; Atle Rakvåg – bass og kor; Espen Moen – trommer. Deres siste plateutgivelse, «Live i Artilleriverkstedet», er også filmet og en 45 minutters konsertfilm er tilgjengelig på bandets You Tube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=uZuowdfkYkA&t=2169s
Her er bandet utvidet fra et kvartettformat til ni musikere på scenen for å utvide showets musikalske uttrykk.

www.facebook.co/tigercityjukes
www.tigercityjukes.com
https://open.spotify.com/artist/1NR8w6BSGnIUkICAbA9OTq?si=t7ci_QR9THeBFWQnob4byw

Del i vei!