Trond Olsen Band


Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Mar 19th, 2022 4:00 to 6:30 pm
Trond Olsen Band

Trond Olsen og hans band har siden 2007 spilt på klubb- og festivalscener over store deler av Norges fra Kristiansand i sør, til Vadsø og Svalbard i nord. Det vil altså si at Trond feirer et aldri så lite jubileum med 15 år på veien med TOB. Med stor respekt for den verden av lyd som springer ut fra blues sjangeren, har Trond funnet seg vel hjemme i sitt eget blå toneland. Mesteparten av repertoaret er originalt, men også ispedd en og annen bluesklassiker.

Trond er ansvarlig for albumene ”A New Day Coming” i 2009 og «Mercy» i 2014. Han har også samarbeidet mange år med gitarlegenden Buddy Whittington som bl.a. var gitarist i 15 år med John Mayall & The Bluesbreakers. Buddy bidrar på flere låter på albumet Mercy.
Bandet treffer et bredt publikum med et smakfullt og variert uttrykk. Trond høster stor også stor anerkjennelse for gode låter og som både vokalist og gitarist.

Når han i tillegg kan hente med seg musikere fra øverste hylle i det bergenske musikkmiljøet kan vi se frem til en konsert med kvalitet og en god porsjon glede, energi og tilstedeværelse.
Trond har spilt hos Oslo Bluesklubb flere ganger gjennom årene og ser veldig frem til å komme tilbake sammen med gjengen sin!
Og som om ikke dette er nok: Den erfarne artisten runder 60 år 14 dager etter denne konserten. Så feiringen starter rett og slett hos Oslo Bluesklubb!

Bandet består av:
Trond Olsen – gitar og vokal
Ove Gassand – tangenter
Svein Henning Berstad – bass
Zsolt Meszaros – trommer

https://open.spotify.com/artist/4PdjZj0YVSyMJSp9hcyfhK

https://open.spotify.com/artist/4PdjZj0YVSyMJSp9hcyfhK

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Del i vei!