Trond Olsen Band


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Mar 10th, 2018 3:30 to 6:00 pm
Trond Olsen

Trond Olsen leverer variert låtmateriale i et vakkert «crossover-landskapet” mellom blues, soul, rock og roots der de gode låtene kommer tett. Brorparten av materialet er originalt og hentet fra albumene: «A New Day Coming» (2009) og «Mercy» (2014). I tillegg dukker det vanligvis opp en og annen cover, når Trond er på veien.

Trond har en lang CV som forteller om festivaler og klubbscener over det ganske land, fra Krisiansand i sør, til Svalbard i nord. Skånevik, Notodden, Nidaros og Dark Season-Svalbard, for å nevne noen. Gode låter, kvalitet, energi og stor spilleglede. Og smilet er som regel ikke langt unna. Albumet ”Mercy” høstet strålende kritikker fra både inn- og utland og spilles på radiostasjoner, verden over. I tillegg er albumet lastet ned og streamet i mer enn 35 land.

Trond er også kjent for sitt samarbeid gjennom flere år med den Texas baserte gitarlegenden Buddy Whittington, kjent som gitarist 15 år og 8 album som gitarist i legendariske John Mayall & The Bluesbreakers. Buddy har flere år turnert med TOB.

Trond Olsen – gitar og vokal
Svein Henning Berstad – bass
Bjørn Moe – trommer
Ove Gåssand – tangenter

cc:150/200 (medlemmer/ikke-medlemmer)

Mercy-Promo:

 

Del i vei!