Avlyst: Ulrich Ellison & Tribe (US)


Sosialen, Møllergata 13

Mar 14th, 2020 3:30 to 6:00 pm
Ulrich Ellison & Tribe

Billetter blir automatisk refundert.

“The Mozart of Bluesrock”
Ulrich Ellison er ikke din typiske blues-rock-fyren. Den Texas-baserte gitaristen med europeiske røtter har en litt av en historie å fortelle, og bruker sin egen stemme – en blusete, kul lyd som skyver på grensene for sjangeren. Ellison er en gitarist med høy kaliber, og kan enkelt bytte fra lynraske gitarriff til sump-blues og syngende gitarlyder som får gitaren til å snakke. Hans låtskriving spenner fra sør-rockinspirerte sanger som “Machete” og “Teardrops In The Rain” til den blusete “Waiting For A Change”, Led Zeppelin-aktig arenarock som “Ten Feet Tall”, det opprørske “America”, fortryllende instrumenter som “Memories Of You” til “Feeling So Lonely” og “Faith, Love And Puppies”.

Men hans virkelige mestring ligger i å få kontakt med publikum. Ved å blande klassisk finesse med en vikings råhet er han ikke redd for å bevise det, da han ofte hopper av scenen for å spille for publikum en-til-en. Hans sjelevenn og kone Sabine Ellison spiller bass og Texas groove-veteran Joel Duhon spiller trommer.

Ulrich Ellison og hans stamme er kåret til nr. 1 «Beste gitarist» og «Beste Blues/Soul /Funk Act» på Austin Music Awards 2016, og har blitt kåret til finalister for European Blues Challenge 2016 i Torrita Di Siena. Ellison og Tribe har spilt på nesten alle store Austin-arenaer, så vel som klubber og festivaler i USA og Europa.

BILLETTER: kr 200/250 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris)

Home

VIDEO
Change Of One Man

Breathe

America

Del i vei!