Utekonsert med Toini & The Rock’n’Roll Allstars


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Jul 4th, 2021 3:00 to 5:30 pm

Søndag 4. juli vil vi hedre amerikansk musikk med rock, R&B, blues og soul. I samarbeid med Kjøkken og Bar ønsker Oslo Bluesklubb å invitere til utekonsert med Toini & The Rock’n’Roll Allstars.

Sted: Uteserveringen på Kjøkken og Bar. Hvis det blir regn, spilles det inne på Kjøkken og Bar.
Gratis for stedets gjester (ingen billetter).
Konserten er fra kl 15:00–17:30.
Uteservering åpner kl 12:00 – kom tidlig om du vil sikre deg en plass.

Toini & the Rock’n’Roll Allstars

Solide musikere stiller opp i Toini Knudtsens band the Rock’n’Roll Allstars; Norges staseligste rockabillybassist ARNE ERTNÆS og den eminente supergitaristen IAN JOHANNESSEN er faste sidekicks. Dessuten medvirker fantastisk dyktige GLENN VIDAR SOLHEIM på trommer og gitarfantomet DANIEL GULLIEN, alle gleder seg veldig til å spille for Oslo Bluesklubb!

TOINI KNUDTSEN har sunget og spilt rock’n’roll siden barneårene, og har erfaring som låtskriver, musiker og bandleder siden trettenårsalderen, da hun startet det første bandet sitt i hjembyen Kristiansund. I Oslo startet hun Toini & the Tomcats, som i tre tiår har vært foregangsfigurer for rock’n’roll og rockabilly i Norge.

Toini & the Rock’n’Roll Allstars spiller rock, R&B, blues og soul på autentisk vis og legger til originalkomposisjoner fra Tomcats-repertoaret til glede for gamle og nye lyttere.

Del i vei!